Kubilay: Esnaf toplumun betonudur

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yeni yıl ziyaretleri kapsamında dün Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti. Burada Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile bir araya gel

Çerkezköy 7.01.2016 18:31:00 0
Kubilay: Esnaf toplumun betonudur

Esnafın toplumun betonu olduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Hepimiz günlük ihtiyaçlarımızı karşılamak için esnaflarımızla irtibat içerisinde oluyoruz. Esnafımızın güler yüzünü görmek bizleri mutlu ediyor. Bende bir esnaf çocuğu olduğum için esnaflığın önemini çok iyi biliyorum. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odamız çalışmalarımızda bizlere destek oluyorlar. Bundan sonrada hizmette beraberlik ilkesi ile çalışmalarımıza beraber devam edeceğiz. Bu ziyaretlerimizi yeni yıl ziyaretleri kapsamında gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizi 2015’te olabildiğince sıkı şekilde yapmaya çalıştık. İçinde bulunduğumuz yılda aynı şekilde esnaf ziyaretlerimiz devam edecek.Vatandaşımızla, esnafımızla direk temas halinde olup ortak çözüm yolları ürettiğimiz zaman bizler çok mutlu oluyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, "Kaymakamımız bizlerle kamu kurum ve kuruluşları arasında bir köprü görevi üstleniyor. Esnafla birebir kaynaşarak sorunları yerinde görüyor. Aynı zamanda mülki amir olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bütün bunlardan ve anlamlı ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
İLÇEMİZ İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
Çerkezköy’ün sürekli göç alan bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Kubilay “Eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer her türlü çalışmalarımızı geliştirip ilçemizi en üst seviyelere taşımak istiyoruz. Bunları yaptığımız zaman sanayicilerin iş adamlarının önce yatırımlarını daha sonrada ikametlerini buraya taşımalarını sağlayabiliriz. Bu çalışmaları yaptığımız zaman bu süreçte hızlanacak. Yeni projelerle Çerkezköy'ümüzü hep beraber kalkındıracağız. Avrupa Birliği fonlarından, Kalkınma Ajansı bütçelerinden daha fazla pay almak için sürekli üretmemiz, proje geliştirmemiz lazım. Bizler bunun için halk eğitim merkezimizde çeşitli kurs faaliyetleri başlattık. Vatandaşlarımız burada hem sanat öğreniyorlar. Hem üretip ülke ekonomisine katkı sağlıyorlar, hem de kendileri için daha refah bir yaşam tarzının temellerini atıyorlar. Biz bu kursları başlattığımızda bin kurs, 20 bin kursiyer hedefi belirlemiştik. Şuan bin 200 kurs ve 24 bin kursiyere ulaşmış durumdayız. Bu büyük bir başarıdır” şeklinde konuştu.
ESNAFLARI ZİYARET ETTİLER
Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ali Bozdağ birlikte esnaf ziyaretinde bulundular.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10