Aşk Terapisi salonu doldurdu

Çerkezköy Belediyesi'nin katkılarıyla yılın ilk tiyatrosu, İstanbul Jest Tiyatrosu'nun Aşk Terapisi isimli oyunuyla sahnelendi. Ünlü oyuncuların sahne aldığı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

Çerkezköy 8.01.2016 18:25:00 0
Aşk Terapisi salonu doldurdu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ücretsiz sahnelenen, Hülya Koper ile Macit Koper’in yazdığı, Somer Karvan’ın yönettiği ve komik olayların yer aldığı 2 perdelik tiyatro oyununda Janset, Suzan Aksoy, Yusuf Atala, Somer Karvan ve Fulden Akyürek gibi isimler sahne aldı.

 

 

KONUSU NE?
Sıradan bir terapist olan Sorgun günün birinde ilkokul aşkıyla ilginç şekilde karşılaşır. Olaylar bundan sonra akıl almaz halde gelişmeye başlar. Oğlunu evlendirmek isteyen annesiyle ve muayenehaneye gelen garip tiplerle başa çıkmaya çalışan Sorgun'un hayatıyla ilgili kararı ise finalde seyirciler belirledi. Finalde, Sorgun, ilkokul aşkıyla hayatını birleştirdi.
Tiyatro gösterisinin ardından Belediye Başkanı Vahap Akay, sahneye çıkarak oyunculara teşekkür etti. Günün anısına Suzan Aksoy’a çiçek takdim eden Akay, oyuna yoğun ilgi gösteren vatandaşlara çok yakında Çerkezköy Belediyesi Kültür Merkezi projesini hayata geçirecekleri müjdesini verdi. Yapılacak Kültür Merkezi sayesinde artık tiyatro gösterisi ve ekinliklerde yer bulamama sorununun ortadan kalkacağını belirten Akay, gösteriyi izlemeye gelen tüm vatandaşlarada teşekkür etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10