Yılın ilk buluşması Kaymakam Kubilay'dan

Çerközköy Kaymakamı Metin Kubilay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ilçede görev yapan gazetecilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.Basının önemine değinen ve gazetecilerin mesleğini me

Çerkezköy 8.01.2016 18:33:00 0
Yılın ilk buluşması Kaymakam Kubilay

Kubilay: Köprü görevi görüyorsunuz
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Çerközköy Kaymakamı Metin Kubilay, Yalı Restorant'ta ilçede görev yapan gazetecilerle öğle yemeğinde bi araya geldi.
Gazetecilerin, bilgiyi en hızlı şekilde ulaştırmak üzere fedakarca çalıştığını belirten Kaymakam Kubilay, "Gazeteciler, vatandaşlar ile devlet arasında köprü görevi görmektedir. Basın mensuplarımız, ilçemiz sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle de katkıda bulunan kişilerdir. Kaymakamlığımızın hayata geçirdiği ve yürüttüğü birçok projenin de başarıya ulaşmasında basınımızın ve gazetecilerin çok önemli katkı ve destekleri olmuştur.

 

 

Bu nedenle basın mensupları arkadaşlarımıza ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Sizler ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesinde gündeme taşıdığı konularla katkı sağlamaktasınız. Kamuoyunun bilgilendirilmesinde önemli bir rol üstlenmektesiniz. Bu vesileyle sizlere yapmış olduğunuz kamu hizmeti ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü  kutluyorum."dedi.
Yemeğin ardından ise, gazeteciler ile Kaymakam Kubilay birlikte sohbet etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.   

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10