Ebru ve rölyef'i Çerkezköy'ün markası yapalım

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Kent Konseyini ziyaret etti. Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çerkezköy 8.01.2016 18:41:00 0
Ebru ve rölyef

Çerkezköy’de görev yapmaktan dolayı kendisini çok mutlu hissettiğini belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Bizler arada sırada Çerkezköy Belediye Başkanımızla, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğümüzle, Çerkezköy’de görevli diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızla hizmet veren arkadaşlarımızla bir araya gelerek ilçemizi daha ileri seviyelere nasıl taşıyabiliriz diye konuşmalar yapıyoruz. Geçenlerde de böyle bir buluşmada Rölyef ve Ebru sanatı hakkında konuşmalar yaptık. Bizler bu sanatlarımızın gelişmesi için Halk Eğitim Merkezimizde kurslar açtık. Sadece bu sanatlar için değil çeşitli alanlarda kurs çalışmaları yürütüyoruz. Rölyef ve Ebru sanatını daha da ileri seviyelere götürerek ilçemiz kültürel öğelerini bu sanatlarda işleyerek bu sanatlarımızı Çerkezköy’ümüzün birer markası haline getirebiliriz. Hizmette birliktelik ilkesi içerisinde hep beraber sivil toplum kuruluşlarımızla, kamu kurum ve kuruluşlarımızla,o dalarımızla, basınımızla beraber çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Hepimiz bir zincirin halkalarıyız.” diye konuştu.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ise, Kaymakam Metin Kubilay’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Karagöz, "Çerkezköy’e geldiğiniz günden beri yaptığınız özverili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Çerkezköy’e gece gündüz demeden hizmet ediyorsunuz. Vatandaşlarımızın acılarını paylaşıp, sevinçlerine de ortak oluyorsunuz. Bizlerde STK’lar olarak çalışan kurumlarımıza teşekkür ederek onları onurlandırmaya çalışıyoruz. Çalışmayan bazı kurum ve amirleri de gerekli şekilde uyarmalıyız. Bazı yerlerde vatandaşlarımız sorunlarını çözemiyor. Bugün git yarın gel muamelesi yapılıyor. Güler yüz esirgeniyor ve hatta bazen fırça bile atanlar oluyor. Siz nasıl vatandaşımızla, esnafımızla kısacası elinizin ulaştığı herkesle dertleşip sorunlar için çözüm arıyorsanız, diğer kurumlardan da aynı şeyleri beklemek bizlerin vatandaşlık hakkımızdır. "dedi.
PLAKET VERİLDİ
Yapılan konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Hülya Taşkın, Kubilay'ın  fotoğrafının yer aldığı rölyef çalışmasını hediye etti. Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ise “Vatan Size Minnettardır” anıtının plaketini Kaymakam Kubilay'a takdim etti.
KURSİYERLERİ ZİYARET ETTİ
Kubilay, ardından kursiyerleri ziyaret etti ve yaptıkları çalışmaları inceledi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10