Talihsiz kazadan sonra ilk kare

Bulgaristan'da kayak yaptığı sırada uçuruma yuvarlanarak yaralanan ve 3 kaburgasında kırık tespit edilen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in eşi Özel Optimed Hastanesi Kulak Burun Boğaz uzmanı Op.Dr. Kamil

Tekirdağ 10.01.2016 12:44:00 0
Talihsiz kazadan sonra ilk kare

Albayrak, ziyareti sırasında çekilen fotoğraf karesini de sosyal medya hesabından paylaştı.

Geçtiğimiz hafta eşi Candan Yüceer ve arkadaşları ile birlikte Bulgaristan'ın kayak merkezi olan Pamporovo'ya giden Kamil Yüceer, burada kayak yaptığı sırada talihsiz bir kaza geçirmişti. Eşi ve arkadaşları tarafından yaklaşık 1 saat süren aramanın ardından  yuvarlandığı uçurumda yarı baygın halde bulunan Yüceer, doktor olan eşi Candan Yüceer tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulansla Edirne’deki hastaneye kaldırılmış, ardında da ortağı olduğu Çerkezköy’deki Özel Optimed Hastanesi’ne sevk edilmişti.

 

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaklaşık 1 haftadır hastanede tedavisi süren Kamil Yüceer'i ve yanında bulunan eşi Candan Yüceer'i Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hastanedeki odasında ziyaret etti.Albayrak, Yüceer çiftine, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kazadan sonra ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşılan Kamil Yüceer'in sağlık durumunun gayet iyi olduğu görüldü. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10