Optimed'den ÇEMYO'ya ziyaret

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Dr. Elif Sözer ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman'a ha

Çerkezköy 12.01.2016 16:21:00 0
Optimed

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun Veliköy Yerleşkesini Arslan ve Sözer'e gezdiren Doç.Dr. Şişman, Yüksekokul hakkında bilgiler verdi. Bu yıl bin 344 öğrenci ile akademik eğitime devam ettiklerini belirten Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, “Yüksekokul bünyesindeki bütün akademisyen arkadaşlarımızın ortak bir amacı var. Alacağı diplomasının hakkını verebilen, donanımlı, iş hayatına değer katabilen öğrenciler yetiştirmek bizim en temel amacımızdır.” dedi. İlçe halkının, kurum ve kuruluşların Yüksekokul’a güçlü birer destek verdiğini sözlerine ekleyen Şişman “Başta Çerkezköy Kaymakamımız Metin Kubilay ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay olmak üzere, Çerkezköy’ün birçok yerel dinamiklerinden güçlü destek görüyoruz. Biz de, akademisyen kadromuz, öğrencilerimiz, 340 kişilik konferans salonumuz ve çok amaçlı salonumuz ile, Çerkezköy’deki sosyo- kültürel yapısına renk katmaya gayret gösteriyoruz.”ifadelerini kullandı.

HELİKOPTER PİSTLİ YENİ BİNA
Ziyaret sırsında Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, hastane hakkında bilgiler verdi. 5 bin metrekare alana sahip hastanede, 21’i yoğun bakım olmak üzere 70 yatak kapasiteli mevcut binalarında, 28 tam zamanlı uzman hekimin görev yaptığını belirten Arslan, “Kurulduğumuz 2007 yılından beri, modern tıbbın bütün imkanlarını hastalarımız için kullanıyoruz. Bitme aşamasına gelen, helikopter pistli yeni bina yatırımımız ile, hizmet alanımızı 17 bin metrekareye, yatak kapasitemizi de 200’e çıkaracağız.” dedi. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun varlığını çok önemsediklerini ifade eden Hastane Başhekimi Dr. Elif Sözer ise, ortak çalışma önerisinde bulunarak “Sizinle birlikte, hem etkinlik hem de sahada akademik çalışmalar yapmaktan mutluluk duyarız.”şeklinde konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10