Soydaşlar yaralı, parti gözetme zamanı değil

AK Parti, Bayırbucak Türkmenleri için insani yardım kampanyası başlattı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yardım kampanyasına partili, partisiz tüm Çerkezköylülerin katkı sa

Çerkezköy 12.01.2016 17:58:00 0
Soydaşlar yaralı, parti gözetme zamanı değil

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla, Suriye rejimi ile, Rusya ve İran'ın bombardımanı altında hayatta kalma mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri için AK Parti tarafından yardım kampanyası başlatıldı. 10 gün sürecek insani yardım kampanyası kapsamında hayırseverler tarafından verilen malzemeler ilçe teşkilatında toplanacak. Kampanyanın sonunda malzemeler AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatına teslim edilecek ve ardından soydaşlara gönderilecek.

Suriye’deki Bayırbucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyasının 10 gün süreceğini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Tekirdağ il merkezi dahil olmak üzere tüm ilçelerimizde 10 gün süre ile devam edecek olan bu yardım kampanyasına partili, partisiz tüm yardımsever, hayırsever vatandaşlarımızın insani yardım yapmalarını bekliyoruz. Sayın Başbakanımızın bu kampanyanın önemle üzerinde duruyor."dedi.

 

 

KIŞ AYINI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUN
Öğe, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bayırbucak Türkmenlerine yapılacak olan yardım kampanyasında özellikle kış mevsimi olması dolayısıyla yardımda bulunacak vatandaşların, konserve,kuru gıda, çocuk bezi, tıbbi malzemeler,giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye,ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniye ve buna benzer yardımlar yapmalarını bekliyoruz. Özellikle giysi yardımlarında bulunacaklarında temiz, hijyenik, kullanılmamış giysi ve ayakkabı yardımı yapmalarını istiyoruz. Bu konulara da vatandaşlarımız dikkat etmesi ise yapılacak olan yardımın amacına ulaşması yönünden önemli. Yardımlar ilçe teşkilatımızda kabul edilecek. Çerkezköy halkının kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. Kampanya sonunda ilçelerde toplanacak yardımlar il başkanlığımıza teslim edilecek. Ardından bu yardım malzemeleri ihtiyaç sahipleri soydaşlarımıza ulaştıracak.
ÇERKEZKÖY HALKI DUYARLI
Çerkezköy'de, geçtiğimiz Kasım ayında yardımseverler tarafından Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası düzenlenmiş, toplanan 3 TIR dolusu yardım malzemesi soydaşlara teslim edilmişti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10