Bu kahvenin hatırı büyük

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak için 'Kahve Günleri' düzenleyecek. 'Bir Fincan Kahve,Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine' projesi kapsamında ilk buluşma 19 Ocak günü

Çerkezköy 13.01.2016 17:38:00 0
Bu kahvenin hatırı büyük

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, ihtiyaç sahiplerine katkı sağlamak için 'Kahve Günleri' düzenleyecek. ‘Bir Fincan Kahve,Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine' projesi kapsamında ilk buluşma 19 Ocak günü Çerkezköy Kent Konseyi'nde gerçekleşecek. Elde edilen gelir ise ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi, aldığı kararla ihtiyaç sahiplerine daha fazla katkıda bulunmak için ‘Bir Fincan Kahve, Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine' projesini hayata geçirdi.
Bu proje kapsamında, Çerkezköy Kent Konseyi, bayanları, 19 Ocak Salı günü Kent Konseyine kahve içmeye ve örgü örmeye davet etti. Burada, projeye katılan bayanlar bir yandan örgü örerken, ikram edilen kahveyi içip ihtiyaç sahiplerine maddi destekte bulunmaları hedefleniyor.
Projeye Çerkezköy'de yaşayan kadınlardan destek beklediklerini belirten Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe, "Düzenlenen kahve günlerinde bayanların içeceği bir fincan kahve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunacak. Biriken paralar ilçenin her mahallesinden yardıma muhtaç  kişilere aktarılacak. Ocak-Haziran aylarında ayda bir kere olmak üzere 6 kez bu buluşmayı yapmayı planlıyoruz. Bir kahvenin 40 yıl hatırı olduğu gibi, bu kampanya sayesinde bir kente küçük görülse de oldukça büyük bir fayda sağlayacak.19 Ocak günü saat 14.00'de başlayacak etkinliğimize tüm Çerkezköylü bayanları davet ediyoruz."dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10