Can güvenliğini tehdit eden iki bina yıkıldı

Süleymanpaşa Belediyesi, çevreye tehlike saçan,görüntü kirliliğine yol açan ve inanların can güvenliğini tehlikeye atan tescilsiz iki metruk binayı iş makineleri ile yıktı.

Süleymanpaşa 14.01.2016 16:24:00 0
Can güvenliğini tehdit eden iki bina yıkıldı

Süleymanpaşa Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, aldığı karar doğrultusunda Eskicami Mahallesi Ördeklidere Caddesi üzerinde bulunan iki adet tescilsiz ömrünü bitirmiş metruk binayı, yasalar çerçevesinde alınan güvenlik önlemlerinin ardından yıktı.

Kentin güzelliğine gölge düşüren ve halkın can güvenliğini tehdit eden unsurları ortadan kaldıracaklarını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Kentimizin şehircilik anlayışına aykırı, çevre kirliliğine sebep olan ve yanlış amaçlara gebe kalan, tescilsiz, terk edilmiş ve ömrünü bitirmiş bu tarz yapılar sahiplerinin bilgisi dahilinde yıkıp temizliyoruz. Vatandaşlarımızın rahat nefes almasını ve madde bağımlılarının barınakları haline gelmemesi için bu tarz metruk, çevreye tehlike saçan görselliğini yitirmiş yapıları, yıkıp görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyoruz."dedi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10