Başkana sürpriz doğum günü

Ergene Belediye personeli, 50 yaşına giren Belediye Başkanı Rasim Yüksel'e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Ergene 15.01.2016 17:14:00 0
Başkana sürpriz doğum günü

Ulaş Hizmet Binasında düzenlenen kutlamaya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı  Hülya İnci, Nuh Nuhoğlu, Gökhan Dülkan ve Menderes Yıldız’ın yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar,  birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Sürpriz yapan personeline teşekkür eden Yüksel, yapılan kutlamanın kendisini duygulandırdığını ifade etti. Hedeflerinin 2016 yılıyla birlikte büyüyen ve gelişen Ergene’nin temellerini atabilmek olduğunu belirten Yüksel, "2016 yılının yatırım yılı olacağına olan inancımla, yeni yaşımı kutlayan herkese teşekkür ediyorum."dedi.
Pasta kesimini belediye başkan yardımcılarıyla beraber gerçekleştiren Başkan Yüksel, kutlama için teşekkürlerini iletti, personel de Yüksel’e yeni yaşı için iyi dileklerde bulundu.Ergene Belediye Korosunun sahne aldığı kutlama programında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de 'Zor Aşk', 'Sen Benden Gittin Gideli' şarkılarını seslendirdi.Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle kutlama programı sona erdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10