Hedef 3 puan

Tekirdağ Birinci Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Çerkezköy Doğanspor, yarın Ergene deplasmanında karşılaşacakları Ergene Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

Çerkezköy 15.01.2016 18:55:00 0
Hedef 3 puan

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş,Ergene Belediyespor ile yapacakları  puan mücadelesinde sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Takımın son haftalarda aldığı galibiyetlerle puan cetvelinde yükselişe geçtiğini ve bu yükselişlerini sürdürmek istediklerini belirten Asbaş, "Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık.Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu nedenle pazar günü deplasmanda Ergene Belediyespor ile yapacağımız puan mücadelesinde de hedefimiz üç puan almak. Takım olarak şu an iyi bir performans yakaladık. İnşallah herhangi bir aksilik yaşamadan ve istediğimiz oyunu ortaya koyarak sahadan galip ayrılmak istiyoruz."dedi.
ÇİFTE MUTLULUK YAŞAMAK İSTİYORUZ
Çerkezköy Doğanspor Kulübü U19 takımı hakkında da bilgi veren Asbaş,  Veliköy sahasında U19 takımının Ergene Belediyespor U19 takımı ile Cumartesi günü karşılaşacaklarını belirterek, "Çerkezköy Doğanspor olarak U19 takımımızda grubunda şampiyonlukta iddialı bir ekip.Bu nedenle Veliköy sahasında oynayacağımız Ergene Belediyespor U19 takımı karşısında bu takımımızın da hedefi mutlak üç puandır. Gençlerimizin de sahadan galip ayrılacağına inancım tamdır. Bu hafta her iki takımımızın galip gelerek  sahadan ayrılmaları camiamıza çifte mutluluk ve büyük sevinç yaratacaklarına inanıyor ve her iki takımımızın da galip geleceğine güveniyorum."dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10