Veteranlardan dostluk maçı

Trakya Veteranlar Ligi takımlarından Lüleburgaz Veteran ile Muratlı Veteran takımı Lüleburgaz sahasında karşı karşıya geldiler. Maçı Muratlı Veteranları 4-1 kazandı.

Bölgede Gündem 17.01.2016 16:52:00 0
Veteranlardan dostluk maçı

Dostluk maçı olarak tanımlanan karşılaşmada; Muratlı Veteranları’nın 4 golüne karşı, Lüleburgaz Onurspor Masterlar ise 1 gol ile cevap verdi. Maçın ardından iki takım oyuncuları, birlikte çay içip sohbet ettiler ve tekrar hazırlık maçı yapmak için sözleştiler.

Maçın değerlendirmesini yapan Muratlı Veteranları Antrenörü Eyüp Özdemir, “Uzun süredir Onursporlu yöneticilerden maç yapmak üzere davet alıyorduk. Bu hazırlık dönemini fırsat bilerek kendileri ile güzel bir dostluk maçı oynadık. Takımımızın hazırlanmasına faydalı oldu. Hem dostluklarımızı geliştirmek, hem de ikinci devreye hazırlanabilmek amacıyla bizim için çok yararlı bir karşılaşma oldu. Şubat ayında başlayacak ikinci devre için bir hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizi dostane karşılayan Lüleburgaz Onurspor Masterlar’a teşekkür ediyoruz. Kendilerini de en yakın zamanda Muratlı’ya bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10