Gazetemize iki ödül

Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Meslek Onur ve Başarı Ödülleri önceki akşam Çorlu Divan Otel'de düzenlendi. Gecede, gazetemiz Sorumlu Yazı İş

Çorlu 17.01.2016 17:09:00 0
Gazetemize iki ödül

Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü Meslek Onur ve Başarı Ödülleri önceki akşam Çorlu Divan Otel’de gerçekleşti.

Ödül törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe,Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun ile Tekirdağ genelinde görev yapan gazeteciler katıldı.

Geceye katılan herkese teşekkür eden Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, “Biz sadece 10 Ocak’ta değil her gün 7/24 çalışıyoruz. Bugün gerçekten doğru ve tarafsız, objektif haberleri halkımıza ulaştırmak için zamanı belli olmayan ve özverili bir şekilde meftumu gözetmeden çalışıyoruz. Aslında bu geceyi 10 Ocak akşamı düzenleyecektik. Ama İstanbul’da yaşanan talihsiz terör olayı nedeniyle bu akşam gerçekleştiriyoruz. Bu akşam  yine burada güzel bir topluluk var. Bu gece meslek onur ödülü alan ve bu meslekte başarı ile çalışmalarını sürdürerek meslek başarı ödülü alan  meslektaşlarımızı kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum.”dedi.

KONUT KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
Dernek üyelerine yönelik projelerinin olduğunu belirten Yirun, "Bu projemizle dernek üyelerimize konut kazandırmak istiyoruz. Bunun Bursa, Bolu ve Edirne gibi illerimizde örnekleri var.İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Bu gece bununda müjdesini meslektaşlarımıza vermek istedim.”dedi.

KAMU GÖREVİ YAPIYORSUNUZ
Gazetecilerin kamu görevi yaptığını vurgulayan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, “Her biriniz kamu görevi yapanlar olarak bizlerde sizlere her zaman bilgi akışını sağlamaya çalışıyoruz. Yaptığınız işleri iyi yansıttığınız sürece bizler her zaman sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz. Eleştirilerinizi de kamuyu rencide etmeyecek şekilde yapmanız bizleri mutlu ediyor.Bu gece sizlerle birlikte olmaktan da mutluyum.”dedi.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYORSUNUZ
Gazetecilerin önemli bir görev yaptığını belirten Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, "Basın bizim için çok önemli. Daha önceki görev yaptığım yerlerde de basın ile sürekli olarak iç içe çalıştık. Bazın bizim gözümüz, kulağımız. Bazı olayları siz gazeteciler sayesinde haberdar oluyoruz.Sizlerinde bizler gibi bir kamu görevi yapıyor olmanız nedeniyle zor şartlar altında çalıştığınızı da biliyoruz. Bu da mesleğinizin bir parçası. Gazeteci çok yerlere girebiliyor. Bizlerde onlar vasıtasıyla bazı olaylardan haberdar oluyoruz. Biz her zaman olduğu gibi bundan sonrada sizlere yardımcı olacağız.Çorlumuz ve ilimiz adına sizlerde iyi haberler yapmanızı diliyorum.”dedi.

ÇERKEZKÖY HABERİ 2 ÖDÜL
Yapılan konuşmaların ardında meslek onur ödülüne layık görülen gazeteciler Kamil Baştutan, Ziya Süren, Mecit Üntürk ve İsmet Karabey meslek onur ödülü alırken, Çerkezköy Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ve Çerkezköy Haber Gazetesi Haber Müdürü Sevay Kardeş  ile Olay Aktif Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Necmi Işıksal ve Devrim Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hülya Mert'e meslek başarı ödülü verildi.
SÜRPRİZ TEKLİF
Gecede, Türk Hava Yollarında kabin memurluğu yapan Gürler Kılıç, Çorlu FM’den djlik yapan kız arkadaşı Kader Arde’ye evlenme teklifi yaptı. Evlenme teklifi geceye katılanları şaşkına çevirirken, Arde ise sevgilisine 'Evet' yanıtı verdi. Çift davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.
ÇİFTE HEDİYE ETTİLER
Ardından hediye çekilişine geçildi. Yapılan çekilişte katılımcılara çeşitli hediyeler verildi. Hediye çekilişinde TRT Çerkezköy Temsilcisi Muhabiri Ziya Süren iki kişilik yemek, Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş ise altın kolye kazandı. Kardeş ve Süren, kazandıkları hediyeyi evlenme kararı alan Gürler Kılıç ve Kader Arde çiftine hediye etti.
Gecenin sonunda ise, protokol üyeleri ile gazeteciler birlikte yaş pasta kestiler.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10