Dualarla yola çıktı

Beşir Derneği Çorlu Temsilciliği'nin başlattığı Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası kapsamında toplanan insani yardım malzemelerini, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere TIR ile Ã

Çorlu 17.01.2016 17:31:00 0
Dualarla yola çıktı

Yardımların gönderilmesi için dernekte düzenlenen törene AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, Ergene İlçe Müftüsü Mehmet Bican, Beşir Derneği Çorlu Temsilcisi Hasan Cevval ve  dernek üyeleri katıldı. Tören, Ergene İlçe Müftüsü Mehmet Bican'ın dua etmesi ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
TÜRKMENLERİN YANINDAYIZ
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, törende yaptığı konuşmada, hükümet olarak Türkmenlerin her zaman yanında olduklarını söyledi.
25 TON YARDIM MALZEMESİ
Beşir Derneği Çorlu Temsilcisi Hasan Cevval,Beşir Derneği olarak Bayırbucak Türkmenleri'nin yanında olduklarını belirterek, "Dernek üyelerimiz tarafından toplanan yardım malzemelerini buraya yollamaya başladık. Daha önce de belli başlı yardım malzemesi yollamıştık. Bu TIR'ımızda 25 tonluk yardım malzemesi bulunuyor. TIR'da un, şeker ve benzeri malzemelerin yanı sıra, giysi, kışlık bot, battaniye bulunuyor. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından yardım TIR'ı yola çıktı.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10