Başkanlar öz çekimi

CHP'nin 35. Olağan Kurultayına katılmak üzere Ankara'ya giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da aralarında bulunduğu ilçe belediye başkanları, Yenimahalle İlçe Belediye Başkanı Fethi Yaş

Bölgede Gündem 17.01.2016 17:50:00 0
Başkanlar öz çekimi

CHP'nin 35. Olağan Kurultayı için başkente giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İl Yöneticisi Talat Keskin Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Yaşar, burada meslektaşlarına Yenimahalle’yi anlattı ve proje ve yatırımlar hakkında da maketler üzerinden bilgi verdi.Tüm projeleri ayrıntılarıyla inceleyen heyet, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’ni de gezdi. Salonları tek tek gezen Başkanlar sık sık fotoğraf çekip, selfie yaptı.
Ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İl Yöneticisi Talat Keskin Ankara Spor Salonunda yapılan kurultaya geçti. Kurultaya Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile Tekirdağ'dan delegelerde katıldı. Kurultayda İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, adaylık için 92 imza toplayabildi ve aday olamadı. Tek aday olan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin yenirden Genel Başkanı seçildi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10