Belediyeden yeşil alan çalışması

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 4 ayrı noktada yeşillendirme çalışması yaptı. Ayrıca ekiplerin ağaç budama ve kesme işlemlerinin de 15 Mart tarihine kadar deva

Çerkezköy 18.01.2016 16:04:00 0
Belediyeden yeşil alan çalışması

Fatih Mahallesi Seda Sokak, Şahadır Sokak ve Ozan Sokak’taki belirlenen yerler Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşillendirildi.  Küçük Sanayi Sitesi’nin yola yakın kısmında bulunan alana da sanayi esnafı için park yapıldı. Bu alana oturma bankları yerleştireceği bildirildi.

2. ETAP BAŞLADI
Açılışı bir süre önce yapılan  Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ndeki parkta ise ikinci etap çalışmaları başladı. Parkta drenaj çalışmaları yapılacak ve çalışma yapılan alana toprak dökülerek otomatik sulama sistemi kurulacak.
BUDANAN AĞALAR YAKACAK OLACAK
Belediye’nin kendi alanında bulunan ağaçlar ve talepte bulunan Çerkezköylü vatandaşların ağaçlarının 15 Mart tarihine kadar kesilip budanacak. Kesim ve budama işleri yapılan ağaçları da mahalle muhtarlarından alınan ‘ihtiyaç ve muhtaçlık’ listesine göre ihtiyacı olan vatandaşlara yakacak olarak verilecek. Şimdiye kadar 50 aileye budanan ağaçların yakacak olarak verildiği öğrenildi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10