KARNE TATİLİNDEN ÖNCE YİNE KAR TATİLİ...

Hafta ya kar tatili ile başlayan Tekirdağ'da Valilik oluru ile il genelindeki tüm Resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullar 1 gün daha tatil edildi. Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre Çerkezköy çevre yolunda ve

Tekirdağ 18.01.2016 21:20:00 0
KARNE TATİLİNDEN ÖNCE YİNE KAR TATİLİ...

Valilikten yapılan açıklamada İl genelindeki kar yağışı soğuk hava ve buzlanma risklerine karşı 19 Ocak Salı günü il merkezi ve tüm ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okulların 1 gün süre ile daha eğitim ve öğretime ara verildiği duyurularak okulların yarın da tatil olduğu ilan edildi.

Çerkezköy, Kapaklı,Çorlu, Ergene Hayrabolu, Malkara, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Saray, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerinde eğitim ve öğretime  bir gün daha kar molası verildi.

Tekirdağ il ve ilçelerinde okullar tatil oldu öğrenciye gün doğdu:

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu imzalı açıklamada ‘İlimizde kar yağışı, soğuk ve buzlanma nedeniyle tüm resmi  özel ilk ve orta dereceli okullarda 19 Ocak 2016 salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitim - öğretime ara verilmiştir.’ denildi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu okulların bir gün daha tatil ettiğini açıkladı. Valiliğin kararı öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.  

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu imzalı açıklamada  ‘İlimiz de kar yağışı, soğuk ve buzlanma nedeniyle tüm Resmi - Özel ilk ve orta dereceli okullarda 19 Ocak 2016 salı günü 1 (bir) gün süreyle eğitim - öğretime ara verilmiştir’ denildi.

Tatil Tekirdağ ili ve Çorlu, Çerkezköy, Saray, Şarköy, Kapaklı, Hayrabolu, Marmara Ereğlisi, Muratlı,Süleyman paşa, Ergene, Malkara ilçelerini kapsıyor.

Kar yağışı sebebiyle, Tekirdağ ili ve ilçelerinde hafta başında bir gün tatil edilen okullarda, tatil bir gün daha uzatıldı. Salı gün de okula gitmeyecek olan öğrenciler tatilin keyfini çıkartırken. Yetkililer de trafikteki aksamalara, soğuk hava şartlarından özellikle minik öğrencilerin olumsuz etkilenmemesine yönelik tedbir almış oldu.

EMNİYET VE BELEDİYE ALARMDA

Öte yandan kar yağışı sebebiyle Çerkezköy’de zaman zaman buzlanmanın meydana geldiği kavşaklarda yardım isteyen vatandaşın imdadına emniyet güçleri ve belediyenin tuzlama araçları yetiştiği bildirildi.

Çerkezköy Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre Çerkezköy çevre yolunda ve ilçe ana arterlerde kapalı yol olmadığı, buzlanmaya karşı belediye ekiplerinin 24 saat  tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edeceği bildirilirken yolda ve dışarıda kalan vatandaşlar içinse Zabıta ekipleri mahzur kalanları ilçedeki otellere yerleştireceği belirtildi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10