Kar tatilinin keyfini çıkarttılar

Çerkezköy'de etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Tekirdağ Valiliğinin kararıyla haftanın ilk iki günü okular tatil edilirken, tatile sevinen çocuklar ise kendilerini sokağa attı.

Çerkezköy 19.01.2016 15:04:00 0
Kar tatilinin keyfini çıkarttılar

Pazar günü başlayan ve pazartesi gece saatlerine kadar süren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Tekirdağ Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda pazartesi ve Salı günü eğitime kar molası verildi. Kar tatilini nedeniyle çocuklar ise dışarı çıktı ve kar topu oynayıp, karda kayarak gönüllerince eğlendiler. Ortaya da neşe dolu fotoğraf kareleri çıktı.

GÜNEŞLİ HAVA
Dün sabah ise kar yerini güneşe bıraktı. Ancak hava sıcaklığının 1 derece olması nedeniyle dışarıya çıkanlar dondu.Kaldırımlarda biriken ve buza dönüşen karlar ise belediye ekipleri tarafından tuzlandı.Ardından da vatandaşlarında desteğiyle Atatürk Caddesindeki kaldırımlar temizlendi.
GERİ DÖNÜYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, bugün parçalı bulutlu bir hava olacak ve sıcaklık en yüksek 3, en düşük ise sıfırın altında 5 derece olacak. Perşembe günü çok bulutlu bir havanın etkili olacağının tahmin edildiği Çerkezköy'de en düşük sıcaklığın gece sıfırın altında 4 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklığının gece en düşük sıfırın altında 4 derece olmasının beklendiği Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ise ilçede 3 gün boyunca kar yağışı etkili olması bekleniyor.
 




 


0282 726 91 91
0282 747 65 10