Logoya sade tanıtım

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yeni logosunun tanıtım lansmanı odanın konferans salonunda yaptı.3 bin 500 üyesi bulunan ÇTSO'da, logonun lansmanının ve odanın anlatıldığı tanıtım fi

Çerkezköy 19.01.2016 18:32:00 0
Logoya sade tanıtım

Tanıtımda konuşan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, yurtdışındaki paydaş kurumlarla temaslarda bulunup, protokoller imzaladıklarını belirterek, "Üyelerimiz için yeni pazarlar araştırarak küresel ekonomide rol almaya çalıştık. Bu gurur verici değişim ve gelişimi, yeni logomuzla taçlandırdık” dedi.


Ardından özel olarak hazırlatılan ve üzerinde ÇTSO'nun  logosunun bulunduğu pasta, protokol üyeleri tarafından kesildi.Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yeni logosunun tanıtım lansmanına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan,  Çerkezköy Müftüsü  Yusuf tuna, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Özel İrmet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, ÇTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile az sayıda üye katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO olarak ufuk açmayı, verimli proje üretmeyi ve üyelerin ticari ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verebilmeyi görev bildiklerini belirtti.

PROJE ÜRETEN BİR KURUM HALİNE GELDİK
Program Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker’in konuşması ile devam etti. Seçildikleri günden beri yönetimin olağan üstü bir gayretle çalıştığını söyleyen Ülker, “Çalışmalarını takdirle izliyoruz. Logo değişimi, imaj değişikliği de yapmaları takdire şayandır. Bu sunumun yapılması taraftarı değildim ama bugün sunumu gururla izliyorum. Biz kurumsal bir konuma ulaştık. Akredite olduktan sonra, kamusal görevleri hakkıyla ve zamanında yapan ve proje üreten bir kurum haline geldik. ULM Ticaret odasıyla çok önemli bir protokol imzaladık. Özellikle eğitim konusunda onlardan çok yararlanacağız. Bu, Çerkezköy TSO’nun dünyaya açıldığının göstergesidir” dedi.


PASTAYI PROTOKOL KESTİ
Yapılan konuşmaların ardından ÇTSO’nun yeni logosunun tanıtımının slaytı ile odayı tanıtan film izletildi. Ardından da üzerinde ÇTSO'nun yeni logosunun bulunduğu pasta, tanıtıma katılan protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi.  Pastanın kesiminin ardından konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “ÇTSO bölgemizde çok önemli işlere imza atıyor. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor, yeni logonun da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Lasnman programı,verilen kokteylin ardından sona erdi
Haber/Selçuk DURMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10