İş dünyası yasta

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı 56 yaşındaki Mustafa Koç, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

21.01.2016 12:36:00 0
İş dünyası yasta

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, bu sabah spor yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi nedeniyle Beykoz Devlet Hastanesi’ne acil olarak kaldırıldı. Solunumu durmuş halde hastaneye getirilen Koç’a 40 dakika süren yeniden canlandırma müdahalesi uygulandı. Koç, ilk müdahalenin ardından Beykoz'a getirilen helikopterle Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadı.

KOÇ HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA
Koç Holding'ten yapılan açıklamada,"Bu sabah saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Mustafa V. Koç'u tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağolsun." denildi.
MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI VE BY PASS OLMUŞTU
Mustafa Koç bir süre önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. 2002’de ABD'de sağlık kontrolünden geçtiğinde kalbine giden 3 damarının tıkalı olduğu saptanmış ve ameliyat edilmişti. 1960 doğumlu olan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, İsviçre Lyceum Alpium Zuoz ve ABD'de George Washington Üniversitesini bitirdi. 2003'ten bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu başkanlığı görevinde bulunuyor. Golf , binicilik, havacılık ve scuba ile ilgili alanlarda aktif sporcu olan Koç İngilizce ve Almanca biliyordu. Evli ve iki kız çocuk babası olan Mustafa Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi.

ÇERKEZKÖY'DE 3 GÜN KONAKLAMIŞTI

Ölümü tüm ülkede üzüntü yaratan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç,  sporcu kişiliğiyle bilinen bir iş adamıydı.
Mart 2010 yılında beraberindeki 20 kişilik ekiple Çerkezköy'e gelen Koç, Avrupa Model Planör Şampiyonası'na Müsellim Köyü'nde antrenman yaparak hazırlanmış ve 3 gün süreyle Pasha Otel'de konaklamıştı.
PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK
Koç Holding, cenaze töreni ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Yönetim Kurulu Başkanımız merhum Mustafa V. Koç’un cenazesi 24 Ocak 2016 Pazar günü öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii’nden kaldırılacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanı’na defnedilecektir. Taziyeler, 22 Ocak 2016 Cuma günü itibariyle 7 gün boyunca Elmadağ Divan Oteli’nde saat 16.00 – 19.00 arası kabul edilecektir.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10