Soydaşlar için 2 TIR yardım

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla AK Parti il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına Çerkezköy'de vatandaşlar ve iş adamları büyÃ

Çerkezköy 21.01.2016 18:12:00 0
Soydaşlar için 2 TIR yardım

Şu ana kadar yaklaşık 2 TIR yardım malzemesi toplandı. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yoğun talep nedeniyle biten yardım kampanyasını hafta sonuna kadar devam ettirme kararı aldıklarını söyledi. Toplanan yardımlar,  önümüzdeki hafta AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri tarafından Bayırbucak Türkmenlerine teslim edilmesi için Hatay'a götürecek.  

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla AK Parti il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik 11 Ocak 2016 günü başlayan ve 10 gün sürmesi planlanan yardım kampanyasına Çerkezköy halkı duyarsız kalmadı.

PARTİ GÖZETİLMEDİ
Yardım kampanyası ile ilgili AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ilçe teşkilatında, kampanyada görev alan partililerle birlikte basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen yardım kampanyasına ilçede yaşayanların büyük ilgi göstermesinden dolayı mutlu olduklarını belirten Öğe, "Kampanyaya katkı veren partili, partisiz tüm hayırsever Çerkezköy halkımıza  şükranlarımızı sunuyoruz. Kısa bir sürede böyle bir yardım kampanyasını düzenlemiş olmamıza rağmen halkımızın hiçbir siyesi oluşum gözetmeden katkı sağlaması bizleri çok mutlu etti."dedi.
KAMPANYA SÜRECEK
Başkan Abdullah Öğe, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Aslında yardım kampanyası sona erdi.Ancak halkımızdan gelen talepler doğrultusunda bu yardım kampanyamızı birkaç gün daha uzatarak devam edeceğiz.Önümüzdeki hafta içerisinde toplanan yardımları kendi imkanlarımızla Hatay’a götüreceğiz.Şuan Tekirdağ il genelinde sürdürülen bu kampanya da en çok yardım toplanan ilçe Çerkezköy oldu.Toplanan giysi yadımlarının hepsi yenidir. Gıda maddelerinin de hepsi ambalajlıdır. Biz özellikle kış mevsimi nedeniyle bu kampanya kapsamında kuru gıda,giysi, çocuk maması, çocuk bezi, battaniye, bot, çeşitli giysiler,tekerlekli sandalye ve muhtelif tıbbi malzemeler ağırlıklı olarak kampanyamızda toplandı.Kampanyaya katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız var ise yardımlarını ilçe teşkilatımıza getirebilirler. Şuan 2 TIR’a yakın malzeme toplandı."dedi.
DAHA ÖNCEDE TOPLANMIŞTI
İlçemizde daha öncede  Baryırbucak  Türkmenleri için vatandaşlarımız tarafından da yardım kampanyası düzenlenmişti. Onlara da çok teşekkür ediyoruz. Samimiyetle söylüyorum bu kampanyada herkes katkı sağladı. Allah herkesten razı olsun."
NE KADAR YARDIM TOPLANDI
Başkan Abdullah Öğe kampanyanın başladığı günden bu yana toplanan yardım malzemelerini açıkladı: 2 bin kilo pirinç, bin kilo mercimek, bin 100 killo bulgur, bin kilo şeker, bin kilo makarna, bin kilo kuru fasulye, bin kilo un, 250 kilo yeşil mercimek, 350 kilo nohut, 5 bin adet konserve, 200 kilo tuz, 300 kilo zeytin, 250 kilo peynir, 350 kilo sıvı yağ, 2 bin adet hazır çorba, bin 400 adet çocuk maması, 2 bin 150 adet salça, 500 çift bot-ayakkabı, bin 200 adet çocuk kıyafeti, 300 adet efoşman, 600 adet battaniye, 9 bin çift çorap, 850 adet mont, 10 adet tekerlekli sandalye, 10 bin adet çocuk bezi, 10 koli tıbbi malzeme ve 50 koli muhtelif giyim malzemesi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10