Gaziler buluşması

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve yönetimini ziyaret etti.

Çerkezköy 22.01.2016 17:34:00 0
Gaziler buluşması

Temsilcilikler arasında sürekli üyelerin birbirlerini ziyaret ettiğini belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, "Yüksel Öztürk’ün ziyareti bizleri memnun etti. Biz gaziler olarak  her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz.Amacımız gazilerin sosyal ve ekonomik yönden daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri olduğu gibi bir birimizin sıkıntılarını da çözümlemek için çalışıyoruz.”dedi.

MUTLULUK DUYDUM
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk’te, Çerkezköy7de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliğimizle her zaman telefonla görüşme yapıyoruz. Bu nedenle her zaman bir birimize sık gidip gelmesek de yaptığımız çalışmaları bir birimize aktarıyor ve fikir alış verişinde de bulunuyoruz.Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliğimizin yaptığı çalışmaları da internet ortamından yakinen takip ediyoruz. Çok güzel çalışmalar yaptıklarını görüyoruz ve bu nedenle başka Hasan Hüseyin Yarlıgan ve yönetimi olmak üzere tüm Çerkezköylü ve Kapaklılı gazilerimizi bu güzel çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum."dedi.
Yarlıgan, ziyaretten dolayı Öztürk’e günün anısına Halı dokuma Atatürk portresi  ile dernek flaması hediye etti.Yüksel Öztürk’te Yarlıgan’a  Sarıkamış Şehirleri anısına yaptırılan bir şal ile bir bere hediye etti

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10