Yeni bir soluk getirdi

Türkiye'nin bir çok bölgesine yolcu taşıyan Pamukkale Turizm 'Adım Adım Trakya' projesi kapsamında aşamalı olarak gerçekleştirdiği Kırklareli, Lüleburgaz, Tekirdağ, Keşan, Babaeski, Uzunköprü ve Ã?

Çerkezköy 26.01.2016 17:10:00 0
Yeni bir soluk getirdi

Çerkezköy ve Kapaklı'ya yeni bir soluk getiren Pamukkale Turizm'den vatandaşlar da oldukça memnun.Kaliteli bir hizmet verdiklerini belirten Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit, “Halkımız her şeyin olduğu gibi ulaşım hizmetinin de en iyisine layık. Biz de bunu sağlamak için varız” dedi.

Pamukkale Turizm’in kısa bir süre önce bölgede hizmet vermeye başlamasına rağmen büyük ilgi gördüğünü belirten Macit, “Uluslararası kalite standartlarında hizmet veren firmamızın öncelikli amacı her zaman yolcularımızın memnuniyeti ve güvenliği olmuştur. Bu kapsamda güler yüzlü hizmetimizle misafirlerimizi sevdiklerine güvenli ve konforlu bir yolculukla kavuşturmaya çalışıyoruz. Yolcularımıza evlerindeki konforu yaşatmaya gayret ediyoruz. Geniş ve rahat koltuklarımız, büyük ekran televizyonlarımızla yolcularımız kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyorlar. Ücretiz internet hizmetimiz, şube ve tesislerin altyapımız, geniş servis ağımız, zengin ikram menümüz ve her koltukta bulunan prizlerimiz ile misafirlerimizin keyifli bir yolculuk geçirmelerini amaçlıyoruz” ifadelerini kulandı.
ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI
Keyifli Yolculuklar İçin Pamukkale temasını tam anlamıyla hissettirmeye çalıştıklarını belirten Pamukkale Turizm Bölge Müdürü Nihat Macit, "Seferlerimizin yüzde 90’ını Pamukyol ile yaptık. Bölgemizden İstanbul’a giden yolcular bugüne kadar Esenler Otogar’ında servis sorunu yaşıyorlardı. Pamukkale Turizm olarak, Esenler Otogarı’na ulaştırdığımız misafirlerimizi, daha sonra ücretsiz servislerimizle istedikleri ilçeye ulaştırdık. İstanbul’un her ilçesine ulaşan servis ağımızla yolcularımızın ulaşım olanaklarını zenginleştirdik.”
Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10