Yine koca dehşeti...

Kapaklı'da 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Nuran Ç., tartıştığı eşi Abdullah Ç. tarafından ensesinden vurularak ağır yaralandı.

Kapaklı 27.01.2016 09:30:00 0
Yine koca dehşeti...

Olay, dün akşam Kapaklı Atatürk Mahallesi Yıldız caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 7 ay önce 7,10 ve 13 yaşındaki 3 çocuğunu alarak memleketi Ağrı'ya giden Nuran Ç., eve dönünce eşi Abdullah Ç. tarafından şiddete uğradı. Öfkeli cani koca, çıkarttığı tabancayla 3 çocuğunun annesini ensesinden vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçtı.

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR
Silah sesini duyanların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan Nuran Ç.'yi ambulansla hemen Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ardından da ambulansla daha donanımlı olan Özel İrmet Hastanesi’ne sevk edildi.
CUMHURİYET SAVCISI İNCELEME YAPTI
Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, evde incelemelerde bulundu. 3 çocuk ise Kapaklı Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ağır yaralanan Nuran Ç., hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
KAÇARKEN YAKALANDI
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Kapaklı polisi, Abdullah Ç.'nin otobüsle ilçe dışına kaçacağını belirledi. Abdullah Ç., polis tarafından olaydan 1 saat sonra otobüse binmek üzereyken yakalanarak gözaltına alındı. Nuran Ç.’nin, Abdullah Ç.’nin ikinci eşi olduğu öğrenildi.
ÇELİK YELEKLE ADLİYEYE ÇIKARILDI
Abdullah Ç., verdiği ifadesinde aylar sonra eve dönen eşinin, başkasından hamile olduğunu ve kendisinden ayrılmak istediğini söylediği için vurduğunu iddia etti. Polisteki işlemlerin ardından Abdullah Ç.'ye olası bir saldırı girişimine karşı çelik yelek giydirildi ve ardından Adliyeye sevk edildi. Burada gazetecilerin “Eşinizi neden vurdunuz” sorusunu cevap vermezken, “Pişman mısınız?” sorusuna ise “Pişmanım” yanıtı verdi.Abdullah Ç.tutuklanarak cezaevine kondu.


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10