Açılışı göbek atarak kutladılar

İstanbul'daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın açılışı yapıldı. Fuarın Tekirdağ standının önünde

Tekirdağ 28.01.2016 16:16:00 0
Açılışı göbek atarak kutladılar

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün de aralarında bulunduğu çok sayıda siyasi ve protokol üyesi, standın önünde Tekirdağ yöresine ait olan 'İnce giyerim ince' şarkısı eşliğinde dans etti. Bu anlara ise büyük ilgi gördü.
İstanbul'daki TÜYAP Fuar Merkezinde bu yıl 20'ncisi düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın açılışı yapıldı.


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şehrin markalaşmasının önünü açmak ve Tekirdağ'ın turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla bu yıl 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 20'ncisi düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı  katıldı.70'den fazla ülkenin 4 bin 500'ü aşkın sektör temsilcisinin katıldığı fuarda,  katılımcılar standındaki ürünleri tanıtacak.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Fuarın ilk günü Tekirdağ standını Büyükşehir Belediye Başkanı, Kadir Albayrak, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan.Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda protokol üyesi ile siyasi katıldı. Fuardaki Tekirdağ standının önünde ise renkli görüntüler oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'nün de bulunduğu çok sayıda kişi, standın önünde Tekirdağ yöresine ait olan 'İnce giyerim ince' şarkısı eşliğinde dans etti. Bu anlara ise büyük ilgi gördü.
SERVİS KALKACAK
EMİTT Fuarına gitmek isteyenler için ise Çerkezköy Belediyesi 30 Ocak Cumartesi günü saat 11:00’da Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünden ücretsiz servis kaldırılacak. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10