Öğe: Cumhur'un kendisi olarak yaptık

CHP Tekirdağ İl ve Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin 35. kurultayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği 'Dikt

Çerkezköy 29.01.2016 16:49:00 0
Öğe: Cumhur

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bu suç duyurusunu AK Partili olarak değil, Cumhur’un kendisi olarak yapıyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin 35. Kurultayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik söylediği sözler üzerine AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy Adliyesi'ne gelerek Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulunduktan sonra grup adına basın açıklaması yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Biz bu suç duyurusunu birer AK Partili olarak değil, seçtiği cumhurbaşkanına ‘diktatör bozuntusu’ ‘namus, şeref veya haysiyetin varsa’ gibi ağır saldırıları sindiremeyen Cumhur’un kendisi olarak yapıyoruz” dedi.
BUNUN ADI HAYSİYET CELLATLIĞI
Kılıçdaroğlu’nun parti seçimleri dışında seçim kazanamadığına belirten Öğe, “Kılıçdaroğlu’nun yüzde 52 oy ile göreve gelen Cumhurbaşkanına diktatör ve diktatör bozuntusu yakıştırması yapması, kara mizahtan öteye geçmemektedir. Zira diktatörlük kelimesini girdiği bütün yerel ve genel seçimlerde başarısız olmasına rağmen genel başkanlık koltuğunda oturmaya devam eden Kemal Kılıçdaroğlu’na yakıştırmaktayız. İnsanların şeref ve haysiyetini siyasi polemik haline getirmek, şeref ve haysiyet cellatlığından başka bir şey değildir” diye konuştu.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ İTİBARSIZLAŞTIRMA SİYASETİNE SU TAŞIYOR
Kemal Kılıçdaroğlu’nun insanların namus, şeref ve haysiyetini kolay bir şekilde dinlendirmesini, bu kavramların Türk Milleti için arz ettiği önemi kavrayamamasına bağlayan Abdullah Öğe, “Atatürk’ün kurduğu parti olmakla övünen CHP’nin Genel Başkanı’na, Türkiye’nin ilk Cumhurbaşkanı’nın Atatürk olduğunu hatırlatır, Cumhurbaşkanına etik dışı saldırmanın kendisine yakışmadığını vurgulamak isteriz. Dışarıda emperyalist güçlerin, içeride de onların taşeronluğunu yapan terör örgütlerinin sürdürdüğü Türkiye Cumhuriyeti’ni itibarsızlaştırma siyasetine, Kılıçdaroğlu’nun da su taşımasını son derce vahim buluyoruz. Parti içinde kaybettiği otorite arayışını, Cumhurbaşkanı’na edep sınırlarını aşan hakaretlerle sürdürmeye çalışmasını da esefle kınıyoruz” diye konuştu.
Haber /


0282 726 91 91
0282 747 65 10