Kendi eleriyle beslediler

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi, personele moral olması için mangal partisi düzenledi. Burada Başhekim Op. Dr. Ahmet Türker ve hastane ortağı Op. Dr. İrfan Tombalak mangalın başına geçtiler ve personellerin

Çerkezköy 31.01.2016 15:23:00 0
Kendi eleriyle beslediler

Personele moral olması ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Özel İrmet Hastanesi yönetimi,hastanesi ortaklarından Op. Dr. İrfan Tombalak’a ait Büyükçavuşlu’daki çiftlik evinde mangal partisi düzenledi.

Mangal partisine Özel İrmet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker, Op. Dr. İrfan Tombalak, Başhekim Yardımcısı Dr. Burç Baykaran, Hastane Müdürü Alper Atasoy, Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, hastane hekimleri, hemşireler ve çok sayıda personel katıldı. Yanan mangalın başına ise  Ahmet Türker ve İrfan Tombalak geçti ve personellerini kendi elleriyle pişirdikleri etleri ikram ettiler.

Hastane personelinin moral ve motivasyonunu artırmak için mangal partisi düzenlediklerini belirten Op. Dr. Ahmet Türker, “Bizim işimiz oldukça stresli ve meşakkatli bir iş. Dolayısıyla personelimiz bölge halkına en iyi hizmeti verebilmek için fedakarca çalışıyor. Biz de hastane yönetimi olarak personelimize böyle bir jest yapmak istedik. Bizi kırmayıp etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
FUTBOL OYNADILAR
Mangalın ardından ise sıra spora geldi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Ahmet Türker ile Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Kamran Aghayev ile futbol maçı yaptı. İkilinin futbol maçı ise renkli görüntüler oluşturdu. Piknikte,hastane personeli bol bol birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10