Mesaisine Ergene ile devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,her ayın 11 günü mesaisini 11 ilçede geçirme planını kapsamında Ergene'de çeşitli temaslar ve ziyaretlerde bulundu ve incelemeler yaptı.

Ergene 31.01.2016 15:38:00 0
Mesaisine Ergene ile devam etti

Albayrak, ilk olarak Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile beraber  Ergene Kaymakamı  Fatih Kızıltoprak’ı makamında  ziyaret etti. Kızıltoprak’ın yeni yılını kutlayan Başkan Albayrak, belediye faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İlçe hakkında bir süre görüş alışverişi yapan Kızıltoprak,  ziyaretinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Albayrak her ay ilçe ziyaretlerinin devam edeceğini söyleyerek, 2016 yılının  Ergene  ilçesinde de  hizmette atılım yılı olacağını belirtti. 

Çalışmalar kapsamında mahalle ziyaretleri de yapan Albayrak ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte Ergene ilçesine bağlı Ulaş, Mahallesi Muhtar Ersin Karagöz, Kırkgöz Mahallesi Muhtarı  Kani Arık, Karamehmet  Mahallesi Muhtarı Ahmet Çete ve İğneler Mahalle Muhtarı Halit Dindar ile toplantı yapan Albayrak mahalle sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Ergene’deki Büyükşehir Hizmet binasına yaptığı toplantıda belediyenin sorunlarını masaya yatırdı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in yanı sıra diğer yönetim kadrosunun da katıldığı toplantıda Yüksel’den 2015 yılında yapılanlar ve 2016 yılında yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  2016 yılında Ergene’ye hem Ergene Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi tarafından büyük yatırımlar yapılacağını söyledi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10