Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Süleymanpaşa 1.02.2016 17:08:00 0
Çocuk Ruh Sağlığı Merkezi açıldı

Açılışa, Süleymanpaşa Kaymakamı Ahmet Atılkan,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve diğer davetliler katıldı.Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ için arzulanan çok önemli bir proje aynı zamanda parkı da kardeş belediye olan Bayreuth kentinin ismi olacak. Şundan emin olmanızı istiyorum, gerek Ekrem Başkan gerek ben, bu göreve sadece ve sadece hizmet için geldik.

Kendisi Süleymanpaşa bende Tekirdağ’ın 11 ilçesi için hizmet yaparak güzel bir Tekirdağ yaratmanın ve oluşturmanın heyecanı içerisindeyiz, başka bir düşüncemiz yok. Son günlerde sosyal medyada  özellikle bu altyapılar için bizi tenkit ediyorlar. Bende dedim ki bir gün gelecek hem Ekrem Başkanı hem beni seveceksiniz. Siz sevmeseniz bile sizin o dünya tatlısı çocuklarınız diyecek ki benim başkan dedelerim  bize tertemiz bir Tekirdağ,  pırıl pırıl   bir deniz bırakmışlar. Bunun hazırlığı içindeyiz belki biz zahmet çekeceğiz ama gelecek nesiller bu tertemiz denizde yüzecek, balık yiyecek ve tertemiz çevrede yaşayacaklar. Bizler bunları kendimize proje aldık, bütün ideallerimiz bunlar sonunda güzel bir Tekirdağ güzel bir Süleymanpaşa yaratacağız. Ben bu projenin de hayırlı olmasını diliyorum kendisini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Ardından merkezin açılışı yapıldı ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem  Eşkinat, merkezle ilgili katılımcılara bilgi verdi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10