Bu çileye kim dur diyecek

Çerkezköy'de, TESKİ binasına gelerek peşin ödediği su kartına kontör yüklemek için dakikalarca kuyrukta bekleyen vatandaşlar duruma isyan etti.

Çerkezköy 1.02.2016 18:24:00 0
Bu çileye kim dur diyecek

Tekirdağ genelinde akıllı sayaç kullanımında 11 ilçe içerisinde açık ara birinci sırada bulunan Çerkezköy'deki kullanıcılar adeta zulme maruz kalıyor. Vatandaş kartlarına peşin para ödeyerek su yüklemek için gittiği TESKİ binasında dakikalarca kuyrukta bekliyor.

Yetkilerin Kızılpınar ve Veliköy'e birer şube açmasıyla büyük oranda çözülen sorun, Çerkezköy'deki vatandaşların su yüklemek için dakikalarca beklemesinin önüne geçmiyor.

TEPKİ GÖSTERDİLER
Duruma isyan eden vatandaşlar,  "Hem kullandığımız su parasını peşin ödüyoruz, Hem de bu çağda burada kuyrukta bekliyoruz. İçerideki sandalyeler dolduğu için birçoğumuz ayakta bekliyoruz. Yetkililer ise her zaman yaşanan bu çileyi bilmelerine rağmen önlem almıyorlar."dediler.
SU MATİK ÖNERİSİ
Vatandaşlar, kontörlü su uygulamasının yapıldığı birçok büyükşehir'de kentin değişik noktalarında vatandaşların dilediği zaman kontör yükleyebileceği su matikler olduğunu belirterek, "Burada da böyle bir uygulama yapılmasını istiyoruz. Her mahalle muhtarlıklarının yanına bu su matikler kurulursa, vatandaşlar dilediği zaman su kartına kontör yükleyebilir."diye konuştular.
Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10