İmzalar atıldı

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Yeniçiftlik Mahallesi'ne yapılacak olan Kapalı ve Açık Pazar Yeri ihalesini İnşaat Mühendisi olan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel aldı. Marmara Ere

Marmara Ereğlisi 2.02.2016 16:39:00 0
İmzalar atıldı

Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik Mahallesi’nin en önemli ihtiyaçlarından olan kapalı ve açık pazar yeri ihalesi gerçekleştirildi.

1 milyon 410 bin 100 lira ihale bedeli olan kapalı pazar yerinde vatandaşların alış veriş sonrasında  dinlenerek  sosyal ihtiyaçlarını karşılayacağı bir  kafeteryada bulunmakta. Eski pazarın kurulduğu alanda yoğun kalabalık nedeniyle yaşanan trafik ve park yeri sorununu çözmek amacıyla da yeni pazar yerinde 500 araçlık otopark  ve dinlenme alanları da mevcut olacak.

SÖZLEŞME İMZALANDI
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ve müteahhit firma adına MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini de yürüten inşaat mühendisi Koray Önsel ile Yeniçiftlik Mahallesi’ne yapılacak olan kapalı  ve açık pazar yeri ihalesinin sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı. Firma sözleşme gereği pazar yerini 4 ay gibi kısa bir sürede teslim etmeyi hedeflemekte. 4 ay gibi kısa bir zamanda bitirilmesi planlanmakta olan proje, çevre düzenlemesi ile birlikte toplam maliyeti 2 milyon 10 bin lira.
MODERN KOŞULLARDA ALIŞVERİŞ YAPILACAK
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, konu ile ilgili açıklamasında; “2015 yılında başlayarak 2016 yılında hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerden biri olan Yeniçiftlik kapalı ve açık pazar yeri Yeniçiftlik Mahalle’mizin önde gelen ihtiyaçlarındandı. Bu proje ile vatandaşlarımıza modern koşullarda alış veriş yapmayı hedefliyoruz. Proje ile bütünleşen çevre düzenlemesi geniş otopark ile de pazar yerinde yaşanan  trafik sıkıntısını çözecek niteliktedir. Ayrıca yine aynı lan içinde yapılan kafeteryalarda vatandaşlarımız alış veriş sonrası dinlenme imkanı da bulacaktır. Özetle Marmaraereğlisi halkına en iyi hizmeti vermek için tüm imkanlarımızı kullanarak en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Planlanan projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.2016 yılı dolu dolu geçecek. Tüm projeler vatandaşlarımızın refahını arttırmak için, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. “ifadelerine yer verdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10