Ziyaretlerine Muratlı ile devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her ay 11 ilçeye yapacağı ziyaretler kapsamında Muratlı'yı ziyaret etti ve burada çeşitli incelemelerde bulundu.

Muratlı 3.02.2016 16:34:00 0
Ziyaretlerine Muratlı ile devam etti

Muratlı ziyaretine Arzulu Mahallesi'nden başlayan Başkan Albayrak, burada kahvede bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet etti ve taleplerini dinledi. Ardından TESKİ Muratlı Ek Hizmet Binasına geçen Albayrak, personelle sohbet ettikten sonra bir süre çalışmalarını burada sürdürdü.

TEPE'Yİ ZİYARET ETTİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi makamında ziyaret etti. Başkan Tepe'den ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alan Albayrak, ardından 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında temeli atılacak olan Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet ilkokulu şantiye alanında incelemelerde bulundu. Albayrak, "Eğitim her şeyin başında gelir. Doğru ve yerinde bir eğitimle çocuklarımız geleceğin parlayan ışıkları olacak. Geleceğimizi aydınlık yarınlara, emin ellere teslim etmek için eğitim şart. Muratlı İlçesi’nde temelini atacağımız ilkokulumuzun inşaatını ziyaret ettim.  11 İlçe 11 Okul Projesi ile eğitime verdiğimiz destekle yavrularımız yarınlara daha iyi hazırlanacaklar.” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10