Güler misin? Ağlar mısın?

Çerkezköy'de, kullandığı akıllı su sayacına kontör yüklemek için TESKİ'ye giden ve kontör kartının manyetiğinin bozuk olduğunu öğrenen ve yenisini isteyen vatandaşa 'Kartı nalburdan temin ede

Çerkezköy 3.02.2016 17:36:00 0
Güler misin? Ağlar mısın?

Daha önce peşin para ödeyerek akıllı su sayaçlarına kontör yüklemek için dakikalarca kuyrukta bekleyen vatandaşlarla gündeme gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Çerkezköy Şubesi, dün de 'nalbur' polemiği ile duyanları şaşkına çevirdi.
KART ARIZALI
Dün bir vatandaş, TESKİ Çerkezköy Şubesi ödeme noktasına giderek, akıllı su sayacına peşin para ödeyerek kontör su yükletmek istedi. Ancak  kartın manyetiğinin arızalı olması nedeniyle yükleme gerçekleşemedi. bunun üzerine yeni kart isteyen vatandaşa ise görevliler, "Kart burada değil nalburlarda satılıyor" yanıtı verdi. Şaşkına dönen kullanıcı ise 12 lira 50 kuruş para ödeyerek bu karı dışarıdan temin etti ve ardından tekrar şubeye giderek kontör kartına suyunu yükletti.
ŞAKA SANDIM
Kontör kartının yenisinin nalburdan alınacağını öğrenince şaka olduğunu düşündüğünü belirten vatandaş, "Ancak şaka değilmiş. TESKİ su yüklediği kartı kendisi satmıyor. Gerçekten şaşılacak bir durum."dedi. Ardından vatandaş bu şikayetini sosyal medya üzerinden TESKİ Genel Müdürlüğü'ne de iletti.  TESKİ ise sadece kontör kartına ödenen ücret kısmına cevap verdi.
Ayrıca bazı vatandaşlar ise, pili biten akıllı su sayaçlarıyla ilgili TESKİ'nin önlem almasını istedi.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10