1911 Sitespor'u iki golle geçti

Tekirdağ Süper Amatör Lig 16.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde Sitespor'u konuk etti.

Çerkezköy 8.02.2016 14:51:00 0
1911 Sitespor

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda saat Pazar günü saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Muzaffer, Soner, İsmail, Oğuz, Emrah, Gençağa, Göksel, Hakan, Hayrettin, Tezcan ve Gökay kadrosu ile çıkarken, Sitespor ise Emre, Kadir, Ziya, Doğukan, Uğur, Abdulmelik, Tolga, Serdar, Mazlum, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Karşılaşmayı ise Barış Çardaklı, Kayhan Çelik, Ümit Malak hakem üçlüsü yönetti.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR ATAK BAŞLADI

Karşılaşmaya deplasman takımı Sitespor’un başlama vuruşu ile başlanırken, ilk tehlikeli atak temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’dan geldi. 3’üncü dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Gökay’ın pasında hareketlenen Oğuz Kaptan kaleci ile karşı karşıya kalırken, Sitespor savunması araya girerek topu kornere attı. Ataklarını aralıksız bir şekilde sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da Tezcan bir pozisyonda hakemi aldatmaya yönelik hareket yaptığı için sarı kart ile cezalandırıldı.

ÖNE GEÇTİK

Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran 1911 Çerkezköyspor Sitespor savunmasını geçemezken, Sitespor ise savunma ağırlıklı oynayarak kontra ataklarla gol aradı. 23’üncü dakikada Tezcan’ın ara pasında topla buluşan Oğuz Kaptan’ın vuruşu direğe çarparak dışarı çıktı. 25’inci dakikada Göksel ile gelişen atakta yapılan ortaya Oğuz Kaptan kafa ile Hakan Tice’ye indirdi. Hakan’ın yerden sert vuruşu ağlarla buluşunca 1911 Çerkezköyspor karşılaşmada öne geçti.

İLK DEVRE BERABERE SONUÇLANDI

Karşılaşmanın 30’uncu dakikasında sakatlanan İsmail’in yerine Mesut Salmaz oyuna dahil oldu. 40’ıncı dakikada ise Kapaklıspor serbest vuruş kazandı. Serkan’ın kullandığı serbest vuruşta topu iyi takip etmeyi başaran Tolga düzgün kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skora denge getirdi. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda arttı. Her iki takımda ilk devre tamamlanmadan galibiyet golünü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
EMRE’Yİ BİR TÜRLÜ GEÇEMEDİLER

İlk devrenin son dakikalarında kalesinde beraberlik golünü gören 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye atak başladı. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran temsilcimizde topla buluşan Oğuz’un vuruşunu kaleci Emre mükemmel bir şekilde kornere gönderdi. Bu pozisyondan hemen sonra ise 1911 Çerkezköyspor ileri uç elemanları kaleci Emre’yi bir kez daha geçemedi. Gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gökay’ın vuruşu kaleci Emre’de kaldı. Karşılaşmanın 54’üncü dakikasında 1911 Çerkezköyspor Göksel  ile sağ kanattan atağa kalktı. Göksel’in ortasını iyi takip eden Oğuz’un, kafa şutunu kaleci Emre son anda kornere çeldi.

GENÇAĞA İLE TEKRAR ÖNE GEÇTİ
Sitespor kalesine abluka altına almayı başaran temsilcimiz 60’ıncı dakikada galibiyet golünü tekrar buldu. Gökay ile gelişen atakta Oğuz Kaptan topla buluştu. Kanattan hızlı bir şekilde ilerleyen Oğuz müsait pozisyonda topu Gençağa ile buluşturdu. Gençağa’nın düzgün vuruşu ağlarla buluşunca 1911 Çerkezköyspor karşılaşmada 2-1 öne geçti. Kalesinde golü görmesine rağmen oyundan kopmayan Sitespor cesur bir şekilde beraberlik golü için geldi. 62’inci dakikada Mert sol kanatta buluştuğu topla rakiplerini tek tek geçerek sert bir şut çekti. Mert’in şutunu kaleci Muzaffer iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

PUANINI 37 YAPTI

Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda savunmada hata yapmayan 1911 Çerkezköyspor üçüncü golü bulup rahatlamak istedi. 83.dakikada Oğuz’un pası ile hareketlenen Hakan Tice kaleci Emre’ye yaptığı müdahaleden dolayı ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca mücadele 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla 1911 Çerkezköyspor puanını 37’ye yükselterek ikinci s ıradaki yerini korurken, Sitespor ise 22 puanda kaldı

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10