Sizlerin yanındayız

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ı ziyaret etti.Kubilay, servisçilerin sorunlar

Çerkezköy 8.02.2016 16:27:00 0
Sizlerin yanındayız

Kaymakam Kubilay'ın makamında gerçekleşen ziyarette Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez de hazır bulundu. Servisçilerin sorunlarını bildiklerini ve çözümü için gerekeni yaptıklarını belirten Kubilay, “Bu konuda her şey kanunlara uygun olacak.Türkiye bir hukuk devleti.Korsan taşımacılık konusunda herkes üzerine düşeni yapacak. Önemli olan sizlerin haklarınızın korunması.Emniyetimizde bu işi takip edecek. Bu konuda Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızla bir araya gelerek detaylı şekilde görüşürsünüz. Bizler sizlerin yanınızdayız. Ekmeğinizi zor şartlarda kazandığınızı biliyoruz.Kanun dışı hareketlere ne polisimiz ve jandarmamız müsaade etmeyecektir.”dedi.
TEK SIKINTIMIZ KORSANLAR
Tek sıkıntılarının korsan servisçiler olduğunu belirten Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, “İhaleden sonra  korsan çalışan araçlarda bir artma oldu ve ilçemizde  bizim tespitlerimize göre 200 korsan çalışan araç var.Bu korsan araçların artması bizi sıkıntıya sokuyor.Sizlerden tek isteğimiz ve talebimiz bu korsanlarla gerekli mücadelenin yapılmasıdır."dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10