Farklı mağlubiyet ile sezonu tamamladılar

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda son hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor Çorlu Trakya Balkanspor ile Saray Sahası'nda karşı karşıya geldi.

Çerkezköy 9.02.2016 15:25:00 0
Farklı mağlubiyet ile sezonu tamamladılar

Ligde ikinciliği de yakından ilgilendiren mücadeleye konuk ekip Çorlu Trakya Balkanspor etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla Çerkezköy Doğanspor kalesini abluka altına alan konuk ekip  Ahmet Kaya’nın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalesinde golü gördükten sonra çabuk toparlanan Çerkezköy Doğanspor ilerleyen bölümlerde ataklarını sıklaştırdı. Özellikle sağ kanattan etkili gelen Çerkezköy Doğanspor golcü oyuncusu Sinan Amaçer’in golü ile beraberliği sağladı.

DOĞANSPOR ON KİŞİ KALDI

Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen bölümleri büyük çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmanın 29’uncu dakikasında Çerkezköy Doğanspor Sinan Amaçer’in ayağından bir gol daha bularak skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen konuk ekip Çorlu Trakya Balkanspor Ahmet,Sercan ve Serkan ile üst üste üç gol bulurken, ev sahibi ekipte kaleci Günay karşılaşmanın 40’ıncı dakikasında kırmızı kartla oyundan atıldı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Çorlu Trakya Balkanspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

FARKLI MAĞLUP AYRILDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde on kişi oynayan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor rakibi karşısında farkı indirmeye çalıştı. İleride çoğalamayan Çerkezköy Doğanspor karşısında farkın vermiş olduğu rahatlık ile mücadele eden Çorlu Trakya Balkanspor Ahmet ilesonuca giderek farkı üçe çıkardı(2-5) Oyun disiplininden kopan temsilcimiz Çerkezköy Doğanspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda Erkan ile bir gol daha bulmayı başaran konuk ekip karşılaşmadan da 6-2 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile birlikte puanını 31 yapan Çorlu Trakya Balkanspor sezonu ikinci sırada tamamlarken, temsilcimiz ise 25 puanla sezonu üçüncü sırada bitirdi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10