Genç kızı çığlıkları kurtardı

Marmaraereğlisi'nde, 26 yaşındaki S.G.'yi bıçakla tehdit ederek götürdüğü inşaatta tecavüz etmeye kalkışan ve genç kızın çığlık atması üzerine kaçan 27 yaşındaki Ü.A.,

Marmara Ereğlisi 9.02.2016 15:43:00 0
Genç kızı çığlıkları kurtardı

Yeniçiftlik Mahallesindeki bir markette kasiyer olarak çalışan ve işten çıkıp evine gitmek isteyen S.G.'nin önünü bıçakla kesen Ü.A., genç kızın boğazına dayadığı bıçakla bir inşaatın ikinci katına götürerek tecavüz etmek istedi. S.G.'nin çığlıkları üzerine paniğe kapılan Ü.A. dışarıyı kontrol etmek istediği sırada S.G. yaklaşık 3 metrelik yükseklikten atladı. Bıçaklı saldırgan Ü.A. tekrar yakaladığı S.G.’ye tecavüz etmek istedi ancak genç kız yeniden çığlık atınca içerisinde cep telefonunun da bulunduğu çantasını alıp kaçtı.
40 KAMERA İNCELEDİ
Yaşanan olayın ardından S.G. Yeniçiftlik Jandarma  Karakolu’na giderek şikayette bulundu. Bunun üzerine jandarma ekipleri, inşaatın çevresindeki 40 güvenlik kamerasını incelemeye aldı ve saldırganın Ü.A. olduğu tespit etti.
TUTUKLANDI
Eşkali belirlenen Ü.A. ise evinde gözaltına alındı. Gasp ettiği S.G.'nin çantası ve cep telefonu da bulundu. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen ve işsiz olduğu belirlenen Ü.A., ‘cinsel saldırı ve bıçaklı gasp’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10