'İftarlık Gazoz'un Tekirdağ galası yapıldı

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı ve Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar, Ummu Putgul, Macit Koper, Greta Fosco ve Mustafa Alabora'nın oynadığı İftarlık Gazoz Filmiâ€

Tekirdağ 9.02.2016 15:52:00 0

Filmin galasına, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yanı sıra Yönetmen Yüksel Aksu ve oyuncular Berat EfeParlar, Yılmaz Bayraktar ve Ummu Putgul ile çok sayıda sinemasever katıldı.

TEKİRDAĞ'DA FİLK ÇEKMEK İSTİYORUM
Yönetmen Yüksel Aksu, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Gelecekte Tekirdağ’da bir dizi veya film çekmek istediği  belirten Aksu, " İftarlık Gazoz, her türlü duyguyu barındıran ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir film. 7'den 70'e herkesin izlemesini tavsiye ederim."dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından sinema salonuna gidilerek “İftarlık Gazoz”  filmi izlendi. Büyük beğeniyle izlenen film sonunda izleyiciler yönetmeni ve oyuncuları ayakta alkışladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yönetmen Yüksel Aksu ve Berat Efe Parlar, Yılmaz Bayraktar ve Ummu Putgu’ya  teşekkür ederek çiçek takdim etti. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10