Dereceye girenlerin ödüllerini verdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği 8. Geleneksel Halısaha Futbol Turnuvasının final müsabakasını izlerken müsabaka sonunda düzenlenen ka

Süleymanpaşa 9.02.2016 16:37:00 0
Dereceye girenlerin ödüllerini verdi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten ile il ve ilçe protokolünden bazı isimlerinde katıldığı kapanış programında Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği 8. Geleneksel Halısaha Futbol Turnuvası final maçında Eriklispor ile Çoruhspor karşılaştı.

“Sevgi – saygı – hoşgörü” sloganıyla yola çıkılan turnuvanın final maçında ilk yarısı Eriklispor’un 5-0 üstünlüğü ile sona eren müsabakayı 6-2’lik skor ile Eriklispor kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Şampiyonluk maçının ardından ödül törenine geçilirken Süleymanpaşa Belediyesi Başkanı Ekrem Eşkinat ikinci olan Çoruhspor’a madalyalarını takarak ikincilik kupasını verdi. Tekirdağ Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karamavuş, Başkan Eşkinat’a katılım ve katkılarından dolay teşekkür plaketi verirken program Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın Eriklispor oyuncularına şampiyonluk kupasını vermesi ile sona erdi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10