Zenginleştirilmiş kütüphane açıldı

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu 'na Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren YKK Plastik ve Metal Fabrikası tarafından kazandırılan zenginleştirilmiş Kütüphanenin açılışını Tek

Çerkezköy 10.02.2016 16:27:00 0
Zenginleştirilmiş kütüphane açıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren YKK Plastik ve Metal Fabrikası tarafından zenginleştirilen Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Kütüphanesi, bugün Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ve Kaymakam Metin Kubilay tarafından yapıldı.

Kubilay, diğer firmalarında eğitime katkı yapmasını talep etti.
Kütüphanenin açılışına Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, YKK Fabrikası Genel Müdürü Cezmi Baykal, Fabrika Müdürü Hirohisa Saida, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, ve öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

39 BİN LİRAYA MAL OLDU
Zenginleştirilmiş Kütüphanenin Nurullah Narin Ortaokulu için ihtiyaç olduğunu belirten Kaymakam Kubilay, " YKK Fabrikası daha öncede ilçemizde özel bir eğitim kurumuna laboratuar, Tepe İlköğretim Okulu’na Bilgisayar Laboratuarı, Veliköy Belediyesi Ortaokulu’na da Bilişim Sınıfı kazandırdı. Şimdi de kendilerinin desteği ile Nurullah Narin Ortaokulu’na  Zenginleştirilmiş Kütüphane kazandırıldı.Kütüphanemiz 39 bin liraya mal oldu. Katkıları nedeniyle YKK Fabrikası yönetimine eğitime katkıları nedeniyle teşekkür ediyoruz.”dedi. Kubilay, Çerkezköy’de hem uluslararası hem de ulusal düzeyde önemli firmalar faaliyet gösterdiğini belirterek, diğer firmaların da  eğitime katkı sağlamasını istedi.
TEŞEKÜR ETTİ
Kütüphanenin zenginleştirilmesinden dolayı fabrika yöneticilerine teşekkür eden Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, "Bu kütüphane ile burada eğitim gören çocuklarımızın bu kütüphaneden en iyi şekilde istifade edeceklerine inanıyorum.Hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.
Yapılan konuşmaların ardından katılımcılar, kurdeleyi keserek kütüphanenin açılışını yaptılar ve ardından kütüphaneyi dolaştılar
KİTAPLARINI HEDİYE ETTİLER
Açılışın ardından Nurullah Narin Ortaokulu öğrencilerinden Yıldız Kayacı ile Mustafa Tunç, kaleme aldıkları kitapları protokol üyelerine hediye etti. Vali Salihoğlu, bu öğrencileri kutladı. Vali Salihoğlu ayrıca, Anadolu Yıldızlar Şampiyonası’nda başarı gösteren öğrencilerle sohbet edip başarılar diledi.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10