İrmet'e 'Organ nakli' teşekkürü

Kapaklı'da kocası tarafından öldürülen Nuran Çakmak'a ait organların bağışlanmasında gerçekleştirdikleri başarılı operasyon ve duyarlılıklarından dolayı Ankara Yüksek İhti

Çerkezköy 11.02.2016 17:15:00 0
İrmet

Kapaklı’da kocasının ensesinden vurduğu ve yoğun bakımda 8 gün boyunca sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybeden Nuran Çakmak’ın organları, ailesinin de izni alınarak bağışlanmıştı. Nuran Çakmak’ın kalbi Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tahsis edilen özel kargo uçağıyla Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilirken; karaciğeri ve böbrekleri Şişli Memorial Hastanesi’ne, korneaları da Çapa Tıp Fakültesi’ne gönderilmişti.
TEŞEKKÜR MESAJI GÖNDERDİLER
Organ bağışı için Nuran Çakmak’ın kalbini alan Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörlüğü yetkilileri, yapılan başarılı çalışma nedeniyle Özel İrmet Hastanesi’ne teşekkür mektubu gönderdi. Gönderilen mektupta şu ifadelere yer verildi: “Kalp başarı ile nakledildi. Hastamız ameliyattan çıktı. Durumu şuan için iyi. Desteğiniz, yardımlarınız, sabrınız ve özverili çalışmanız için size ve emeği geçen tüm hastane çalışanlarına kalp nakil ekibi olarak çok teşekkür ederiz.”
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10