Kadınlar yardım için buluştu

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından daha önce yapılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle iki kez ertelenen 'Bir Fincan Kahve Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine' etkinliği dün Kent Konseyâ?

Çerkezköy 12.02.2016 16:45:00 0
Kadınlar yardım için buluştu

Etkinlikte konuşan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan karagöz, “Bu iş tamamen bir hayır işidir. Yardımsever hanımlarımızın bugün bu hayır işinde birlikte olmalarından ve yardım severliği örnek bir harekettir. “dedi.
AMAÇ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KATKI SAĞLAMAK
Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe ise, " “Bizler Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelere katkı sağlamak için oluşturduğumuz ‘Bir Fincan Kahve Yardımlar İhtiyaç Sahiplerine’ projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe duyarlılık göstererek katkı sağlamak için gelen tüm bayanlarımıza çok teşekkür ediyorum . Etkinliğin adında da anlaşıldığı gibi buradan elde edilecek maddi yardımlar mahallelerimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine verilecektir. Çerkezköylü bayanlar olarak bizlerinde onların ihtiyaçlarının karşılanmasında katkı salıyor olmamız onların yanında olduğumuzun bir göstergesidir.Bu tür etkinliklerimiz devam edecek ve ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bu günkü bu anlamlı etkinliğe katılarak katkı sağlayan tüm bayanlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.Etkinliğe katılan bayanlar, yardım kampanyaya maddi destek sağladı
Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10