Polisten şoförlere trafik eğitimi

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından Özel İrmet Hastanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen eğitim semin

Çerkezköy 14.02.2016 14:09:00 0
Polisten şoförlere trafik eğitimi

Önceki gün düzenlenen programa Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve çok sayıda oda üyesi katıldı. Programda Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği personeli oda üyelerine “trafik mevzuatı” ve “genel trafik yasaları” konularında bilgilendirdiler. Sunumun ardından soru cevap bölümüne geçirilirken, oda üyeleri kafasına takılan mevzuatla ilgili soruları personele sordular.

ÜCRETSİZ MUAYENE OLDULAR

Program sonunda konuşan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş “Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’ne ve Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Oda üyelerimiz trafik mevzuatı ve genel trafik yasaları hakkında bilgi sahibi oldular” dedi.Seminere katılan tüm oda üyelerine Özel İrmet Hastanesi tarafından çeşitli hediyeler verilirken katılımcılar hastanede ücretsiz muayene oldular.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10