Kursiyerler sertifikalarını aldı

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Süleymanpaşa Engelliler Koordinasyon Merkezi (SEKOMER) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından kadı

Süleymanpaşa 16.02.2016 17:39:00 0
Kursiyerler sertifikalarını aldı

23 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında düzenlenen kursa katılan kursiyerler Süleymanpaşa Belediyesi tarihi belediye binasında gerçekleşen tören ile katılım belgelerini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan aldı. “ENGELLERİ EL BİRLİĞİ İLE HEP BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ”

Tören esnasında kursiyerlere yönelik açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat; “KOSGEB uzmanlarından aldığınız eğitim oldukça önemli. Umarım bundan sonraki adımlarınız gönlünüzce geçer. İstediğiniz, hayal ettiğiniz şeyleri hayata geçirirsiniz.” dedi. Kursun SEKOMER tarafından kadın girişimcilere yönelik düzenlenmesine de değinen Eşkinat; “Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak engelli engelsiz ayrımı ortadan kalksın diye uğraşıyoruz. Her noktada engelleri aşmaya çalışmanın yanı sıra asıl toplumumuzdaki zihniyeti engelsiz hale getirmeye çalışıyoruz. Hem kadınlarımız hem engellilerimiz sosyal yaşamın içinde yer alsın istiyoruz. Hani diyorlar ya dezavantajlı kesim; biz istiyoruz ki bizim dünyamızda, bizim şehrimizde, dezavantajlı kimse olmasın. Herkes avantajlı olsun. Mutlu şehirde, mutlu kentte herkes avantajlı yaşasın. O bakımdan bu engelleri el birliği ile hep birlikte kaldıracağız.” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10