26 Şubat'ta Çerkezköy'de sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 'Temizlik İşleri' isimli oyun Çerkezköylü tiyatro severlerle buluşturulacak. 26 Şubat Cuma günü ücretsiz olar

Çerkezköy 16.02.2016 17:46:00 0
26 Şubat

Çerkezköy Belediyesi yılın ikinci tiyatro gösterisini Taşra Kabare Ekibinin ‘Temizlik İşleri’ isimli oyunu ile gerçekleştirecek. Toplumun iletişimsizliğe ve tahammülsüzlüğe sürüklenişini kendine has hicviyle eleştiren “Temizlik İşleri” tiyatro oyunu 26 Şubat Cuma günü saat 20:00’da sahne alacak. Cemal Toktaş’ın yazdığı ve Ali Altuğ’un yönettiği tek perdelik ve seksen dakika sürecek olan tiyatro gösterisi Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda oynanacak.

ÜNLÜ İSİMLER AYNI SAHNEDE BULUŞUYOR
Bilinmeyen bir zaman ve diyarda bir temizlikçinin başına gelen tuhaf ve komik olayları konu alan absürt komedi tarzındaki tiyatro gösterisi Toktaş ve Öztürk’ün yanı sıra Yeliz Kuvancı, Genco Özak, Orhan Bıyıklı, Onur Dikmen ve Serpil Göral gibi ünlü isimleri aynı sahnede buluşturuyor.
NE ANLATILIYOR ?
Bilinmeyen bir zamanda bilinmeyen bir diyarda çok ünlü bir şahsiyetin evinde sıradan bir temizlik günüdür. Ev Sahibi ve Temizlikçi her zamanki hallerinde, her zamanki işlerini yapmaktadırlar. Birden kapı çalar. İçeriye kimliği belirsiz bir kişi girer ve beklenmedik çok saçma bir olay gerçekleşir. Bu çok saçma olay karşısında; Ev Sahibi ne yapacaktır. Gelen diğer kişilerin tutumları ne olacaktır? Temizlikçi bu işin içinden nasıl çıkacaktır?


0282 726 91 91
0282 747 65 10