Tarihi hezimetin faturası kesildi

Hafta sonunda deplasmanda alınan Çorlu Gençlerbirliğispor yenilgisinin ardından 1911 Çerkezköyspor'da fatura Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ile takımın başarılı orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz?

Çerkezköy 16.02.2016 18:16:00 0
Tarihi hezimetin faturası kesildi

14 Şubat Pazar günü General Basri Saran Stadı’nda oynanan Çorlu Gençlerbirliğispor – 1911 Çerkezköyspor karşılaşmasında alınan 6-1’lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulu yaptığı toplantıda teknik direktör Sefer Ekizoğlu ile orta saha oyuncusu Gençağa Yılmaz ile yollarını ayırdı. Maç sonrası kulüp tesislerinde bir toplantı yaptıkların söyleyen 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, “Hocayla ve oyuncumuzla görüştük. Bugüne kadar verdikleri hizmetler nedeniyle kendilerine teşekkür ettik. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık” dedi. Sefer Ekizoğlu ve Gençağa Yılmaz’ın yanı sıra takımda fazla forma şansı bulamayan Salih İzmir de takımdan ayrılan son isim oldu.

“HİÇBİRŞEY BİTMEDİ”

Farklı mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını kaydeden Narçın “ Maalesef bizim futbolcularımız, rakip takım oyuncuları kadar maça konsantre olamadı. Çorlu Gençlerbirliğispor’u tebrik ediyorum. Çok iyi futbol oynadılar ve haklı bir galibiyet elde ettiler. Şampiyonluk yarışından kopmadık. Mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz. Henüz bir şey bitmedi” dedi.

“YENİ HOCAYI AÇIKLAYACAĞIZ”

Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu’dan boşalan yere arayış sürdürdüklerini kaydeden Narçın” 3 gün içinde yeni hocayla anlaşıp, hafta sonu oynayacağımız 1461 Karadenizspor maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bundan sonra kesinlikle puan kaybına tahammülümüz yok. Biz tüm maçlarımızı kazanacağız. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10