Bilgisayar kursunu tamamlayanlara sertifika verildi

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi tarafından düzenlenen 'Bilgisayar kursu"nu tamamlayan kursiyerlere Çerkezköy'de düzenlenen programla sertifikaları verildi.

Çerkezköy 17.02.2016 17:25:00 0
Bilgisayar kursunu tamamlayanlara sertifika verildi

Dün saat 10.00’de düzenlenen sertifika törenine Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Türkiye  Beyazay Derneği Trakya Bölge Başkanı Filiz Güler, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Abndullah Nair, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman,Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna,3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı piyade Binbaşı Fuat Dönmez,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüsayin Yarlıgan. Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Akın Yılmaz,Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi yönetim kurulu üyeleri,kursiyerler ve Beyazay’ın kurslarına sponsor olarak katkı ve destek veren sponsor iş adamları katıldı.

“PROJELER HAZIRLIYORUZ”

Programda ilk olarak konuşan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, “Çerkezköy’de faaliyet gösteren Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi,faaliyete geçtiği günden buyana çok güzel çalışmalar yaptı.Cumhurbaşkanımızın himayelerinde çalışmalarını sürdüren derneğimiz bundan böylede bir çok projelerle faaliyetlerine aralıksız olarak devam edecektir. Beyazay Derneği olarak biz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz iş birliğince engelli ve engelsi vatandaşlarımıza yönelik kurslar açarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Açtığımız bazı kurslarımız da devam etmektedir. Bugün bilgisayar kursumuza katılan dört engelli ve iki engelsiz arkadaşımız kursu başarı ile bitirmeleri nedeniyle sertifika almaya hak kazanmışlardır. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara dernek yönetimi olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KATKI VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman Türkiye Beyazay Derneğine destek vermeye çalıştıklarını kaydeden İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz “ Desteklerimizi vermeye de devam edeceğiz. Bugün bilgisayar kursuna katılan ve kursu başarı ile bitiren kursiyerlerimize sertifika vereceğiz. Bu tür kurslar sayesinde engelli ve engelsiz vatandaşlarımıza katkıda bulunmaktan da son derece mutluyuz” dedi.

“MEMNUNİYET DUYUYORUZ”

Kursa katılanları tebrik eden Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna “ Türkiye Beyazay Derneğinin çeşitli etkinlikler düzenleyerek engelli engelsiz vatandaşlarımızı bir araya getirerek eğitim vermesi gerçekten çok güzel bir olgu ve böyle faydalı faaliyetlerin devamını diliyorum” açıklamasında bulundu. Türkiye Beyazay Derneği Trakya Bölge Başkanı Filiz Güler “  Türkiye Beyazay Derneği olarak yapılan çalışmalarla engelli engelsiz vatandaşlarımızın bir arada eğitim görmeleri engelli vatandaşlarımıza büyük bir güven vermektedir. Bu birliktelik içerisindeki çalışmaları çoğaltarak daha ileri seviyeye getirmek için çalışmalar yapılmaktadır. Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubemiz bu yönde çok iyi bir çalışma sergilemekte olduğunu ortaya koymuş  ve bu çalışmalarını çoğaltarak devam etmesinden dolayı memnunluk duymaktayız.Bu çalışmalara hayır severlerimizin de sponsor olarak destek vermesi çalışmaları daha anlamlı kılmaktadır.Bu nedenle Beyazay derneğimizin faaliyetlerine katkı ve destek verenlere de çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

SERTİFİKALARI VERİLDİ

Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan “ Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubemiz bölgede güzel hizmetler vermektedir.Bizde Optimed hastanesi olarak kendilerine elimizden geldiğince katkı ve destek olmaya çalışıyoruz.Her zamanda katkı ve desteğimiz devam edecektir.”dedi.  Yapılan Konuşmaların ardından Bilgisayar kursunu başarıyla tamamlayan 4 engelli ve 2 engelsiz olmak üzere toplam 6 kursiyere sertifikaları protokol mensupları tarafından verildi ve ardından da günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10