Her şey 'Vatan' için

Teknoloji tutkunlarına her zaman en uygun fiyatı, en avantajlı kampanyaları sunan Vatan Bilgisayar, Trakya'da 6'ncı, Türkiye'de ise 109'uncu mağazasını Çerkezköy'de açtı. Açı

Çerkezköy 19.02.2016 16:43:00 0
Her şey

Bilgisayardan cep telefonuna, televizyondan fotoğraf makinesine, ütüden kameraya kadar teknoloji ile ilgili her türlü ihtiyaca, uygun fiyatları ve cazip kampanyaları ile cevap veren Vatan Bilgisayar, Atatürk Caddesi No 110 adresinde Çerkezköylülere hizmet vermeye başladı. Saatler öncesinden mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, mağazanın kapılarının açılması ile birlikte adeta içeriye akın etti. Açılışa özel indirimleri ürünleri almak için birbirleriyle yarışan Çerkezköylü’ler, özellikle kampanya kapsamında olan televizyon, tablet, cep telefonu ve ütülere yoğun ilgi gösterdi.

YÜZDE 90 PAZAR PAYI BEKLİYORUM
Açılış öncesi mağaza içinde personele konuşma yapan Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, “Vatan Bilgisayar olarak Çerkezköy’e gelmekte biraz geciktik. Mağazamız için güzel bir yer arıyorduk. Bulur bulmaz da açılış için çalışmalara başladık. İstanbul Topkapı Şubemizde eğitim alan 21 personelin çalışacağı 580 metrekarelik mağazamızda sizlerden yüzde 90 pazar payı bekliyorum” dedi.
 

PAHALI ÜRÜN SATMAYA ÇALIŞMAYIN
Hasan Vatan, “Sizlerden müşterileri akrabanız gibi görmenizi istiyorum. Dayınıza teyzenize hangi ürünü tavsiye ediyorsanız, müşterilere de o ürünleri tavsiye edin. Pahalı ürün satmaya çalışmayın. Müşterinin ihtiyacı olan ürünü belirleyip, ihtiyacı kadarını satın. Müşteri tek ürün satışına fazla para vermesin ama tek ürün alıp da çıkmasın” diye konuştu.
 

TRAKYA’DAKİ EN İYİ İŞİMİZİ BURADA YAPACAĞIZ
Vatan bilgisayar Çerkezköy şubesinin Trakya’nın en iyi mağazası olacağına inandığını belirten Genel Müdür Hasan Vatan, “Çerkezköy potansiyeli olan bir yer. Edirne, Çorlu, Süleymanpaşa, Silivri ve Lüleburgaz’dan sonra Trakya’daki 6’ncı Türkiye’deki 109’uncu şubemizi Çerkezköy’e açtık. Trakya’daki en iyi işimizi burada yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 

YÜZDE YÜZ AİLE ŞİRKETİ
Vatan Bilgisayar’ın yüzde 100 bir aile şirketi olduğuna dikkat çeken Hasan Vatan, “Biz ilk mağazamızı İstanbul’da Elmadağ’da açtık. İlk büyük mağazamızı ise Topkapı’da açtık. Bizim rakiplerimizden farkımız, mağazamızın üst katında Müşteri Hizmetleri bölümümüz var. Arızalı ürünleri rakiplerimiz direkt olarak İstanbul’daki teknik servislerine yollarken, biz mağazamızda görevli teknik servis elemanımız ile arızalı ürünü inceliyoruz. Eğer burada yapılabilecek bir arıza ise onarıp en kısa sürede müşteriye teslim ediyoruz. Eğer arıza büyük ise İstanbul’daki teknik servis merkezimize gönderiyor, ürün geri geldiğinde de test edip müşteriye geri teslim ediyoruz” dedi ve Çerkezköy Şubesi’nin Vatan ailesine ve bölge halkına hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10