Sanayici Özer'den Başkan Kuş'a ziyaret

Veliköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Korat Tekstil Sanayi ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve ayni zamanda Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Kurucu üyelerinden ve şuanda VOSB Yönetim kurulu üye

Çerkezköy 19.02.2016 16:48:00 0
Sanayici Özer

Ziyarette konuşan Korat Tekstil Sanayi ve Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M.İlhan Özer, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş , ile eskiye dayanan bir arkadaşlıkları bulunduğunu ve zaman buldukça da ziyaretine geldiğini belirterek, “ Yaşar Kuş ile arkadaşlığımız 15-16 yıl önce başladı. O günden bu yana da abi kardeş çerçevesinde iyi bir dostluğumuz var. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olarak yaptığı çalışmaları yakınen takip ediyorum ve başarılı çalışmalara imza atıyor. Oda çalışmalarında yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz. Gördüğüm kadarıyla da Yaşar Kuş oda yönetim kurulu üyeleriyle de tam bir birlik ve beraberlik içerisinde çalışması odanın çalışmalarına da ivme kazandırıyor. Kendisini ve yönetimini yaptıkları başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum” diye konuştu.

“BİRBİRİMİZE KARŞI SAYGILIYIZ”

Ziyaretten ötürü Özer’e teşekkür eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş “ İlhan abiyi ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Kendilerinin de ifade ettiği gibi bizim arkadaşlığımızın başlangıcı eskiye dayanıyor. Gerçekten biz bir abi kardeş gibiyiz. Birbirimize karşı   saygılıyız. Zaman zaman birbirimizin işyelerine giderek ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu günde abim bizleri ziyarette geldi. Kendisine her zaman oda çalışmalarımız hakkında yaptığımız çalışmaları aktarıyorum. Çalışmalarımızın büyüklerimizden takdir görmesi bizleri daha iyi çalışmaya sevk ediyor. Oda yönetimi olarak görevimizi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haber/ Selçuk DURMAZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10