Furkan Memiş Healty-Fitness Club açıldı

Furkan Memiş Healty-Fitness Club Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Aktaş Sokak No:8/10 adresinde açıldı.

Çerkezköy 21.02.2016 16:37:00 0
Furkan Memiş Healty-Fitness Club açıldı

Cumartesi günü saat 14.00’da düzenlenen açılışa Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Çerkezköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Nihat Macit, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı. 

AÇILIŞI YAPILDI

Açılışta Vücut Geliştirme Türkiye Milli Takım sporcusu Furkan Memiş misafirlerini tek tek karşılayarak hepsiyle yakından ilgiledi. Kurban kesimi ve duaların okunmasının ardından işletmenin açılışı gerçekleştirildi. Vücut Geliştirme Türkiye Milli Takım sporcusu Furkan Memiş “ Bugün açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. 400 metrekarelik spor salonunda Çerkezköy’e en iyi hizmeti vereceğiz. Kilo almak ve vermek isteyenlerin tek tercihi olacağız”dedi.

“BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bu gün bir arkadaşımızın güzel bir işyerinin açılışını yapmak üzere bir aradayız. Furkan Memiş kardeşimizin başarılı olacağına inanıyorum. Kendi iş kolunda en güzel hizmeti vermek için gerekeni yapacaktır. Kendiside zaten bu konuda uzman biridir bu nedenle başarılı olmaması için bir neden görmüyorum. Hayırlı olması temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

“HAYIRLI OLSUN”

İşletmenin Furkan Memiş’e ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni eden Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan “ Genç Kardeşimiz Furkan memiş’in işyerinin kendisine ve çalışanlarına bereketli olmasını diliyorum.Furkan kardeşimiz bu spor salonunda gençlere spor adına katkıda bulunacak olması ilçemiz gençleri  adına teşekkür ediyorum.İş yerinin hayırlara vesile olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN ALETLERİ DENEDİ

Açılışın ardından Belediye Başkanı Vahap Akay bazı spor aletlerini deneyerek basın mensuplarına poz verdi. Furkan Memiş Healty-Fitness Club’ta profesyonel eğitmenler eşliğinde fitnessten kondisyona, vücut geliştirmeden fizyoterapi ve bel fıtığı tedavisine kadar birçok alternatif bir arada sunuluyor. Hem erkekler hem de bayanlara yönelik ayrı çalışma programının bulunduğu Furkan Memiş Healty-Fitness Club haftanın yedi günü açık olacak. 

Haber Merkezi
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10